3
 • repvez
  Szüli
  #3
  azt remélem megnézte mindenki, hoyg milyenek is ezek a gépek amiket kaptak a gyerekek?Mert ezek a laptopok már most elavultak, 800mhz-es CPU és 2gb ram integrált VGA társaságában, ezzel már egy HD felbontásu filmet se biztos, hogy meg tudnak nézni a gyerekek, nem hogy komolyab dolgokat .
  Arról meg megint nem mondtak semmit, hogy mi benne a koncepcio?Mert az addig rendben van, hogy a mostani gyerekek megkapták a laptopokat, de mi lesz késöbb? hogyan lesz ezentul minden uj iskolás gyereknek is? illetve mi lesz a végzős diákok laptopjával?
  Mert ha 4 évig használná is a diák, az addigra elavult (már most is) tehát az uj elsosnek odaadni nem biztos, hogy jo lenne. A másik, hogy minden évben uj gépeket venni ahhoz meg nem látom az állami akaratot és forrást, hogy a tankonyvek mellé még laptopot is addnak minden uj diáknak, mikor még a tankonyvek sem ingyenesek .
  ÉS a laptop egy dolog, de sok családnál au internet elérés se megoldott, hogy azon online orákon részt lehessen venni.
 • felemelő
  #2
  Még szerencse hogy pár tízmilliárdot már elköltött pár éve valami fideszes interaktív tananyag fejlesztésre.... vagyis nem egy csupasz gépet fognak kapni, hanem egy komplett interaktív oktató központot :) [sic!]
 • manson222
  #1
  szavazatért mindent