6
  • manypet
    #6
    "Meg annyit sem tesznek mint a CO2 kibocsatas csokkentesenek ugyeben."

    Addig jó nekünk, amíg nem tesznek semmit. Sajnos az a baj, hogy nekiálltak tenni. És máris elindult a lobbizás meg a szabályozás, ahol a multicégek érdeke fog érvényesülni a normális szabad piac helyett. Ha ezek az élősködő politikusok nem csinálnának semmit, jobb lenne mindenkinek. Nem csak azért, mert nem értenek semmihez, hiszen világ életüket parazitaként élték le és soha semmi hasznosat nem csináltak. Hanem azért is, mert ha belekotornak bármibe is, ott mi mindig rosszul jövünk ki.

    Az sem lenne baj, ha a CO2 kibocsátásba sem pofáznának bele ezek a komcsik. Okoztak már elég bajt a társadalomnak, ideje lenne elhúzniuk a rákba.
  • manypet
    #5
    "Az ukrán digitális átalakulásért felelős miniszter"

    Nyilván az ukránok szempontjából ő lehet ma a legfontosabb pozíciót betöltő, leginkább nélkülözhetetlen politikusuk. Mihez is kezdenének nélküle? :)
  • Tetsuo
    #4
    Kamerák előtt mosolygós kézfogás, a valóságban meg kőkemény, etikát, törvényt semmibevevő verseny van az országok és a vállalatok között is.
  • kvp
    #3
    Meg annyit sem tesznek mint a CO2 kibocsatas csokkentesenek ugyeben. Gyakorlatilag tartottak egy MI-s politikus - lobbista talalkozot, ahol a lobbistaknak lehetoseguk volt legalisan lefizetni a politikusokat, hogy azok szabad kezet adjanak nekik.
  • Gabbbbbbbbbbbb
    #2
    Én inkább úgy látom, hogy a nemzetközi egyezmények nagyon keveset érnek, így ez csak pózolás.
  • AndReWsss
    #1
    Jó látni,h azért van esély az együttműködésre is, nem csak az egymás b@sztatására :)