3
  • repvez
    #3
    mondj párat? amibe nem volt semmi áthallás utalás erre az idöszakra.és itt nem a dátummal van gondom, hanem, hogy mindig szerepel benne valami az akkori vagy a mai politikai utalásokra, nincs egy olyan magyar film ami csak a torténet lenne fuggetlenul attol, hogy mikor hol játszodik.
    Pont arrol beszélek, hogy ne legyen benne semmiféle aktuál politikai meggyözödéses dolog se pro se kontra. legyenek a filmek azért, hogy egy történetet elmesélnek nem kell mindenbe belevinni oda nem illö dolgokat.
    nagyjátékfilmekrol beszélek amik mozikba mentek
  • zetortraktor
    #2
    Attól, hogy van, aki nem tud elszakadni, még nem jelenti, hogy "nem tudnak" elszakadni. Konkrétan az ősszel bemutatott magyar filmek mindegyike elszakadt. Tudom, hogy manapság divat az érzékenység, de ha valaki szeretne ilyen időszakban megcsinál a filmjét, akkor... engedjük meg neki? Te kiszúrhatsz vele, hogy nem nézed meg, és inkább a mában játszódókat csekkolod. (Volt mostanság 50-60-as évek, 80-90-es évek, sőt, régebbi időszakban játszódó film is, sorozat meg főleg. Elég széles a skála.)
  • repvez
    #1
    hogy még mindig nem tudnak elszakadni ettöl az idöszaktol, nem mondták ,de a ruházat a helyszinek és az egész történet még mindig le van ragadva a 70-80as évekbe.
    NEm tudnak elszakadni a pártállamiságtol a szocista /komcsi dolgoktol.
    Már hiányoltam a végéről ,hogy mikor mondja valaki ki azt hogy elvtárs.