4
 • kvp
  #4
  "úgy nem az EU éri utol az USA-t, hanem csak lesüllyed a szintjére."

  Ez a cel. Egy egyseges piac letrehozasa, mint az USA-ban. Ott polgarhaboru kellett a konfoderacios strukturabol (mint most az EU) atallni a foderalis kozponti kormanyztatra. Az EU kormanyzata ezt gazdasagi es jogi uton szeretne elerni. A celok nem valtoztak es ahogy regen is elhangzott: Egy orszag, egy nep, egy vezetes.
 • Kotomicuki
  #3
  Számunkra olyan mindegy, hogy 4, vagy 100 kartellez egymással, mert ugyanúgy semmibe veszik és csak lehúzzák a fogyasztót!

  Bruce_Willis#2:
  Az a maffia lényegében egy és ugyanaz! Aztán, hogy a nekünk előadott színjátékban ki, milyen szerephez jutott, az már lényegtelen számunkra.
  Ahogy az már meg lett fogalmazva: "Ne azt nézzék (brüsszelben), hogy mit mondok, hanem azt, hogy mit teszek (vagy sem a mindenhez is elég lenne 2/3 birtokában is)!"
 • Bruce_Willis
  #2
  Csakhogy 100-ból 99 az orbán-maffia kezében van. :P
  Utoljára szerkesztette: Bruce_Willis, 2023.10.13. 12:49:01
 • RJoco
  #1
  "Az Egyesült Államokkal összehasonlítva az uniós fogyasztók kevesebbet fizetnek, és jobb minőségű szolgáltatásokat kapnak"
  Ez így akkor ellent is mond az egésznek.
  De ahogy nem Magyarország zárkózik fel a nyugathoz, hanem a nyugat süllyed Magyarország szintjére, úgy nem az EU éri utol az USA-t, hanem csak lesüllyed a szintjére.