4
  • kvp
    #4
    "úgy nem az EU éri utol az USA-t, hanem csak lesüllyed a szintjére."

    Ez a cel. Egy egyseges piac letrehozasa, mint az USA-ban. Ott polgarhaboru kellett a konfoderacios strukturabol (mint most az EU) atallni a foderalis kozponti kormanyztatra. Az EU kormanyzata ezt gazdasagi es jogi uton szeretne elerni. A celok nem valtoztak es ahogy regen is elhangzott: Egy orszag, egy nep, egy vezetes.
  • Kotomicuki
    #3
    Számunkra olyan mindegy, hogy 4, vagy 100 kartellez egymással, mert ugyanúgy semmibe veszik és csak lehúzzák a fogyasztót!

    Bruce_Willis#2:
    Az a maffia lényegében egy és ugyanaz! Aztán, hogy a nekünk előadott színjátékban ki, milyen szerephez jutott, az már lényegtelen számunkra.
    Ahogy az már meg lett fogalmazva: "Ne azt nézzék (brüsszelben), hogy mit mondok, hanem azt, hogy mit teszek (vagy sem a mindenhez is elég lenne 2/3 birtokában is)!"
  • Bruce_Willis
    #2
    Csakhogy 100-ból 99 az orbán-maffia kezében van. :P
    Utoljára szerkesztette: Bruce_Willis, 2023.10.13. 12:49:01
  • RJoco
    #1
    "Az Egyesült Államokkal összehasonlítva az uniós fogyasztók kevesebbet fizetnek, és jobb minőségű szolgáltatásokat kapnak"
    Ez így akkor ellent is mond az egésznek.
    De ahogy nem Magyarország zárkózik fel a nyugathoz, hanem a nyugat süllyed Magyarország szintjére, úgy nem az EU éri utol az USA-t, hanem csak lesüllyed a szintjére.