3
  • Sequoyah
    #3
    Nem tartom olyan nagyra a kriptot mint egyesek, de az o buneinek nem sok koze volt a kriptohoz. Amit o csinalt azt ugyanugy megcsinalhatta volna befektetesek barmilyen mas formajaval. Siman csak elvette a befektetok penzet, es sajat celjaira hasznalta fel, mint Bernie Madoff, csak o sokkal sokkal ostobabb volt. Egesz egyszeruen kriminalisan rosszul vezette kozben a ceget.
    Az hogy a ceg profilja kripto volt, vagy hagyomanyos reszveny vagy egyeb befektetes, az reszletkerdes.

    Annyiban fontos, hogy a kripto-befektetok kozott erosen felulreprezentaltak azok akiknek halvany fogalmuk sincsen a penzugyekhez es befektetesekhez, de mivel korabban irtak legalabb 10 kodsort a szamitogepen, azt hiszik hogy informatikai zsenik, es jobban ertenek a kriptohoz mint a szakemberek. Es az ilyen embereket nagyon egyszeru atverni kriptoval. Ezen felul ez egy nagyon szabalyozatlan piac, amit a fenti emberek pozitivumkent ertekelnek.
  • RAZOR27
    #2
    hehe
  • HubaBuba
    #1
    Legyen ez tanulság mindenkinek, aki vakon nullákba és egyesekbe fektet vagyonokat, ahelyett hogy a digitális szalvéta és poháralátét tőzsdébe fektetne amiről minden hozzá értő tudja hogy az lesz a következő big bang!