9
Assassin's Creed Mirage
-
Hunor1 #9 @hawkie, én is megvettem és már tolom is. köszönhetően annak is hogy pozitíven írtál róla :))))) be is szívott már. nagyon tetszik hogy tényleg inkább a lopakodás, taktikai megfontolások hangsúlyosabbak ebben a részben. köszi :) -
hawkie22 #8 A Valhalla DLC-jeként tényleg hülyeség lett volna kihozni, az már így is akkora, hogy feleúton megunja az ember. Sanszos, hogy végig fogom majd egyszer játszani, csak azt nem tudom még, mikor. Bár valszeg csak a storyquestekre fogok fókuszálni, másra nem.
A Mirage-t viszont nagyon élvezem, a mai napon is van benne már 8 órám. :)
Utoljára szerkesztette: hawkie22, 2023.10.06. 16:59:36 -
Gary #7 Sanszos, hogy nem lesz, mert rebesgetik, hogy ez nem egy teljes játék, a Valhalla DLC-je lett volna, csak azt már így is túltolták.
Ez olyan kb. mint az AC: Liberation volt.
Pláne, hogy jelenleg, több AC "vas" is van a UBI tüzében. -
hawkie22 #6 DLC-röl nem tudok, de még csak most jött ki, de valszeg nem lesz hozzá további tartalom skineken kívül, mert nincs Season Pass lehetöség, illetve nem tudsz venni a Storeban.
Utoljára szerkesztette: hawkie22, 2023.10.06. 07:39:26 -
hawkie22 #5 Régen játszottam az Origins-el, de azt kell mondjam, hogy jobb lett. Sokkal inkább hasonlít az 1. és a 2. részre, itt végre megint a lopakodáson van a hangsúly, a térkép se olyan nagy, nincs is teletömve hülyeségekkel csak amiatt, hogy kitöltse a játékidöt. Én eddig minden részt végigjátszottam a sorozatból, a Valhalla volt az elsö az, amit a felénél abbahagytam, mert annyira rétestésztának éreztem és sajnos idöm se volt rá. :(
Mindenképpen ajánlom ezt a részt, nagyon jó lett, de mint mondtam, eddig csak 7,5 órát tettem bele, ma folytatom. :) -
Hunor1 #4 Szia! Köszi a leírást! Kicsit szkeptikus vagyok még, hogy beruházzak ebbe a részbe. Mert még az Origin is itt figyel nálam, de azt sem vittem még végig... Úgy vagyok vele hogy minek még egy hasonló környezet, nem elég nekem az Origin? Főleg hogy még ott is csak a felénél járhatok. Szóval végül is azt kérdezném hogy összehasonlítva az Originnel, jobb(sokal) lett a Mirage? köszi
Utoljára szerkesztette: Hunor1, 2023.10.06. 05:47:29 -
dregnarr1 #3 Valóban igaz, hogy nem lesz több content hozzá? Mert akkor nekiállok. -
#2 Boxra megvettem, de még nem néztem. -
hawkie22 #1 Sziasztok!
Valaki játszik a játékkal? Sztem ezt most nagyon eltalálták. Amennyire a Valhalla minden jósága ellenére rétestészta volt és minden bizbaszt belegyömöszöltek, hogy kitöltsék a játékidöt, annyival jobb lett ez a rész.
Itt nincs az, hogy már a játék elején félisten vagy és mindenkit kardélre hánysz, itt bizony a lopakodáson van a hangsúly, különben igencsak kellemetlen meglepetésben lesz részed már normál nehézségen is. 3-4 kardcsapás és már a földön fekszel, ha 2-3 ellenfél körbevesz, akkor rohadt kicsi az esélyed szemtöl szemben. Ilyenkor jön az a képbe, hogy szégyen a futás, de hasznos.
- Grafika a megszokott, semmi különös, nagyon szépen megcsinálták, de ezt már megszokhattuk az elözö részekböl is.
- Sztori egyelöre tetszik, bár még csak 7 órám van a játékban, úgyhogy még az elején vagyok nagyon
- a szokásos fejlesztgetös rész itt is megvan, bár nem annyira szétágazó, mint az elözö részekben, érvényesült a kevesebb néha több elve
- ugyanígy a skillezés terén se vitték túlzásba a dolgot, de ami van, az is pont elég
Mindent egybevetve, én nagyon örülök, hogy megvettem, élvezet megint lopakodni. :)