2
 • duke
  #2
  Minden cégnek ki kell volnulnia angliából, és külföldről szolgáltatni ugyan azt.
 • kvp
  #1
  Vagy teljesen megszuntetik a magantitok rendszeret vagy nem fog mukokdni a torveny. Raadasul vagy minden informaciot kriptografiailag megbizhatoan felcimkeznek az eloallitojanak szemelyes azonositojaval vagy teljes elozetes cenzura kell minden kommunikacios formara. Ez a szabalyozas meg a hang alapu telefonbeszelgetes valos ideju, emberi cenzurajat is szuksegesse teheti, kiveve ha meg tudjak oldani, hogy a telefont tenylegesen hasznalo szemelyek minden korulmenyek kozott azonosithatoak legyenek. (valos ideju kamerakep ellenorzessel vagy biometriaval aktivalt lezaro kepernyokkel)

  Raadasul a tenyleges bunozoket igazabol egyik torveny sem allitja meg, mert a bunozok arrol ismerhetoek fel, hogy nem tartjak be a torvenyeket. Egy adatrejtes mogott levo titkositasrol azt sem veszi eszre senki, hogy egyaltalan ott van az informacio.

  Szerintem a cegek erre vagy a brit piac elhagyasaval vagy felelosegre vonhatatlan stroman cegek letrehozasaval fognak reagalni. Az emberek pedig kenyszerbol elkezdik hasznalni a jelenleg csak bunozok altal hasznalt technologiakat, mert valahogy hozza akarnak ferni az eddigi szolgaltatasaikhoz.

  Igazabol max. csak egy eszak koreai szintu allamban lehetne a gyakorlatban is megvalositani minden kituzott celt. Vagy ilyenne valik Nagy Britannia vagy gyakorlatilag betartathatatlanna valik a torveny.