2
  • MaXiMkA
    Nem hülye ő, csak tudni kell használni, akárcsak a Google keresést :) Jaj, és nem árt, ha az ember tud angolul - de ez ugye manapság már alap.

Kb egy hónapja kezdtem el kérdezgetni, eddig talán 1-2 alkalommal tévedett, viszont amikor szóltam neki utána, hogy nem okés, akkor egyből javított.

Pl. írt nekem egy "letter of interest"-et egy nemzetközi programra, de alapvetően úgy vette, hogy egyetemista vagyok. Szóltam neki, hogy fogalmazza át egy alkalmazott szemszögéből és láss csodát, tökéletesen működött (és nem, nem csak átírta mindenik "student" szót "employee"-ra)

Szerintem jobb és profibb, mint a ChatGPT, ami a nem technikai dolgokat illeti. Ha kódot kell írjon, akkor lehet elvérzik, de például tökéletesen válaszolt arra a kérdésre, hogy a mudi és a horvát juhászkutya rokon faj vagy sem, és ez nekem sokat számít / sok mindent elmond. (amúgy vicces, mert a ChatGPT totál párhuzamos volt a kutyákkal, nem tudott képeket mutatni róluk, nem tudta milyen színűek, szóval kb semmit nem segített - és ezt nem lehet arra fogni, hogy a tanuló modellje csak '21 szeptembere előtti adatokat használ/tud)
    Utoljára szerkesztette: MaXiMkA, 2023.09.22. 12:15:33
  • Diopapa
    "Jelentősen bővül a Google chatbotjának tudása"

Ez jó hír, mert jelenleg hülye mint a s*ggem... :(