8
  • Tetsuo
    Muskról nem írtam egy szót se, Zuckerberg edzéseiről írtam. Hogy fehérövesen (kezdőként) megnyert valamit, az nem jelent semmit. Ilyen pozícióban/kvalitásokkal meg szokták vásárolni a medálokat sőt az egész versenyt, egyszerűen szürreális lenne, ha egy ilyen ember valóban keményen csinálna bármi fizikai dolgot. Nem lehetetlen, de Zuckerbergről nem hinném el.

Láttatok már BJJ-edzést vagy beszélgettetek már küzdősportolóval? Ugyanis a BJJ-ben magas kockázata van a sérüléseknek, ami ügyes, okos edzőtársakkal is ott van a teremben. Ki a tököm merne valódi lábfeszítést alkalmazni egy milliárdos ellen, aki egy csettintéssel tönkreteheti a karrierem, üzletem, jövőmet, ahelyett, hogy mosolyogva engedek neki mindig, és esetleg jutalmaz?
    Egy csapat szerencsés sportoló eljátsza neki, amit el kell. Megjátszott, beállított képek, "fehéröves bajnokság" LoL.
  • Cat #7
  • MerlinW
    Ööö Mark pár hónapja nyert arany és ezüst érmet a brazil jiu-jitsu bajnokságon. Musknak meg gerincműtét sorozata volt.
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2023.08.16. 19:30:11
  • Tetsuo
    Lehet, hogy Zucki elverné, de az ő edzései is selyemkesztyűsek lehetnek. Valószínűleg nagyon szigorúan, kontrolláltan érhetnek hozzá: "Mintha" küzdelem lenne... 5 testőrrel a háta mögött. A "kemény edzés" meg negyedóránkénti masszázst jelent.
    Ilyen a celebvilág vagy már az egész világ. (Aminek Camacho az elnöke.)

Utoljára szerkesztette: Tetsuo, 2023.08.16. 14:45:03
  • t_robert
    Nyilván nem gondolta egy értelmes ember se, hogy Musk megvereti magát. Zukerbergnek azért van küzdősport tapasztalata. Fél perc alatt megverné Muskot. :)
  • Zsoltee_a_bator
    Zuck szokott versenyezni, elsosorban Musk a szajhos
  • KolkaF
    gyávák ezek még ahhoz is
  • Ellaberin
    Nem is értem miért nem valami testhezálóbban mennek birokra, mondjuk kokain csík szívási gyorsaságban....