7
  • ENVE
    Akkor már eléri a 4-et is, vagy mi lesz?
  • Gabbbbbbbbbbbb
    "Nagy" port kavart, hogy Statcounter-en Linux desktop elérte a 3%-ot. (pont most a héten)
    Szerintem Windows 10 EOL-t követő év lesz a Linux éve, azaz 2026.

@Major
    Köszi a kedves kommentet, 2004-ben regisztrált boomer-társ.
  • Major
    Igen, front meg háború, seregeink meg parancsra várnak. Háló Boomer tábornok úr, a lótéri kutyák nem érdekli már, hogy ki mit használ.
  • ENVE
    Akkor ez már a linux éve lesz?
  • Gabbbbbbbbbbbb
    >de már én sem foglalkozok aktívan linuxal - ellustultam ;)

Pedig pont mostanában érett meg annyira a dolog, hogy már lusta embernek is jó legyen. Legalábbis azt érzem, hogy 2018-hoz képes számtalan fronton óriási előrelépés történt.
    (persze Suse az nem lusta ember disztrója, az a Linux Mint)

És ugye Windows egyre inkább teszteli az ember türelmét az utóbbi években és ebből a gödörből szerintem már nem fognak kilábalni.

Utoljára szerkesztette: Gabbbbbbbbbbbb, 2023.07.13. 18:12:31
  • Ellaberin
    Amúgy megkérdezném a szerkesztőket, hogy hogy jön a cikkhez egy Ms Love Linux kép? Mert hogy a hírhez semmi köze nincs az már biztos.
  • Ellaberin
    Abból a szempontból nem értem a SUSE-t, hohy így megosztja a saját erőforrásait. Ráadásul most első számúvá léphetne előre a közösség szemében - nyilván a RH megoldást kedvelőknél annyira nem. Lehet, hogy pont az a cél, hogy őket is a csapatukban tudják, de ha a rendszer felépítések továbbra is különbözőek lesznek az csak annyit jelent, hogy két disztróra kell figyelni - azaz megosztják az erőforrásaikat.
    Na majd meglátjuk, nekem 30 éve a SUSE a kedvenc disztróm, de már én sem foglalkozok aktívan linuxal - ellustultam ;)
    Utoljára szerkesztette: Ellaberin, 2023.07.13. 10:36:05