Egy használt autó hirdetés az orosz kiberháború legújabb fegyvere

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"hogy töltsön le egy rosszindulatú szoftvert, amely távoli hozzáférést biztosít a készülékükhöz."
De ki az a marha aki egy weblap vagy kép megjelenitese helyett, programot futat ?
Oke letolti, de utanna mert futatja ?
Ha eddig nem lett volna eléggé nyilvánvaló... annyira ostobák, hogy mutogatni kéne. De ez mindenhol így van. Ráadásul jobb nem is lesz, mert az iskolák teljesítménye a nulla felé erősen konvergál. Miközben Kína vezet a PISA teszteken. Fontosabb, hogy a birkák 4 évente húzzák az X-et. A diplomaták minimum fele a haveri körökből való.
Tetsuo
Főleg egy diplomatának, főleg háborús övezetben! Azt gondoltam, titkosszolgálatok ügynökei és egyéb hétpróbások vannak ilyen helyen, miközben csak néhány retardált seggfej.

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

"egy diplomata nagykövetségeket spammel a bömösével"
Azért ez egy nagyon szűk kör, néhány hetente, vagy havonta biztosan találkoznak egymással, több éven át. Valószínűleg ugyanazokba az éttermekbe/kocsmákba járnak, szóval én ezt nem ítélném el ennyire. Ebből a szempontból a diplomatát szerintem nyugodtan kicserélheted marketingesre vagy orvosra. Másrészt mivel ezek néhány éves kiküldetések, szerintem tök elfogadott, hogy ha másik állomáshelyre/kontinensre rendelik őket, akkor nem visznek mindent magukkal, hanem ilyenkor eladogatják a cuccaikat.

Ebből is látszik, hogy azért mert diplomatának "felküzdi" magát valaki még nem feltétlenül tartozik a tanult inteligens emberek közé.
Hogy az ne is említsük, hogy egy diplomata nagykövetségeket spammel a bömösével, már csak ez oka lehetne egy azonnali leváltásnak. Rögtön árulhatott volna meztelen seggekről felszívható kokaint akciósan.....
RJoco
Már a link is gyanús. t.ly ? Erre 1000%, hogy nem klikkelek rá.
Ha mégis megcsúszna a kezem, kép helyett gyorsindítót kapok? Hmm.
Ezért nem ártana normális internetes oktatásban részesíteni az embereket.
Az iskolákban külön internetes ismeretek néven kellene tantárgyat indítani, ahol megtanulják, hogy mire kell figyelni, mindig.

Warning! Cargo bay open, shields are down!