6
  • duke
    #6
    "hogy töltsön le egy rosszindulatú szoftvert, amely távoli hozzáférést biztosít a készülékükhöz."
    De ki az a marha aki egy weblap vagy kép megjelenitese helyett, programot futat ?
    Oke letolti, de utanna mert futatja ?
  • Adamyno
    #5
    Ha eddig nem lett volna eléggé nyilvánvaló... annyira ostobák, hogy mutogatni kéne. De ez mindenhol így van. Ráadásul jobb nem is lesz, mert az iskolák teljesítménye a nulla felé erősen konvergál. Miközben Kína vezet a PISA teszteken. Fontosabb, hogy a birkák 4 évente húzzák az X-et. A diplomaták minimum fele a haveri körökből való.
  • Tetsuo
    #4
    Főleg egy diplomatának, főleg háborús övezetben! Azt gondoltam, titkosszolgálatok ügynökei és egyéb hétpróbások vannak ilyen helyen, miközben csak néhány retardált seggfej.
  • Cat #3
    "egy diplomata nagykövetségeket spammel a bömösével"
    Azért ez egy nagyon szűk kör, néhány hetente, vagy havonta biztosan találkoznak egymással, több éven át. Valószínűleg ugyanazokba az éttermekbe/kocsmákba járnak, szóval én ezt nem ítélném el ennyire. Ebből a szempontból a diplomatát szerintem nyugodtan kicserélheted marketingesre vagy orvosra. Másrészt mivel ezek néhány éves kiküldetések, szerintem tök elfogadott, hogy ha másik állomáshelyre/kontinensre rendelik őket, akkor nem visznek mindent magukkal, hanem ilyenkor eladogatják a cuccaikat.
  • Ellaberin
    #2
    Ebből is látszik, hogy azért mert diplomatának "felküzdi" magát valaki még nem feltétlenül tartozik a tanult inteligens emberek közé.
    Hogy az ne is említsük, hogy egy diplomata nagykövetségeket spammel a bömösével, már csak ez oka lehetne egy azonnali leváltásnak. Rögtön árulhatott volna meztelen seggekről felszívható kokaint akciósan.....
  • RJoco
    #1
    Már a link is gyanús. t.ly ? Erre 1000%, hogy nem klikkelek rá.
    Ha mégis megcsúszna a kezem, kép helyett gyorsindítót kapok? Hmm.
    Ezért nem ártana normális internetes oktatásban részesíteni az embereket.
    Az iskolákban külön internetes ismeretek néven kellene tantárgyat indítani, ahol megtanulják, hogy mire kell figyelni, mindig.