Minőségromlást okoz a mesterséges intelligencia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én követek (túl) japán művészeti oldalakat, de kedvenc képeim között valamiért nem került be olyan amit ai generált.
Első ránézésre távolról jók de valahogy minden ai művész munkája a számomra unalomba fullad.
Gondolom azért kezdtek el ai művészkedni mert nem akarnak sokat dolgozni, egy idő után eddig az összeset "unfollowoltam" mert unalmas lett a munkájuk számomra
Első ránézésre távolról jók de valahogy minden ai művész munkája a számomra unalomba fullad.
Gondolom azért kezdtek el ai művészkedni mert nem akarnak sokat dolgozni, egy idő után eddig az összeset "unfollowoltam" mert unalmas lett a munkájuk számomra
A
A gyenge minoseg azt jelenti, hogy apro hibak vannak benne es hianyzik belole a fantazia, mivel mas korabbi tartalmak osszemixelesevel allt elo. Ezt kialakithat egy visszacsatolast, amikor a gyengebb minosegu kepeken tanul az uj generacios algoritmus, ami meg gyengebb minoseget hoz, stb. A folyamat vege a statikus zaj, kvazi a hangyafoci MI-s megfeleloje, amikor mar semmilyen emberileg felismerheto minta nincs a legutolso generacios MI altal generalt tartalmakban.
Nagyon szubjektív dologról van szó, szerintem egykét Ai generált kép kifejezetten látványos és egykét Ai generált zene is kifejezetten szórakoztató. Nem feltétlen nevezném gyenge minőségű tartalomnak ezeket. Most konkrétan a felső beillesztett képről sem tudom eldönteni, hogy Ai generált, vagy sem, de tetszetősnek gondolom.