3
  • zola2000
    Én követek (túl) japán művészeti oldalakat, de kedvenc képeim között valamiért nem került be olyan amit ai generált.

Első ránézésre távolról jók de valahogy minden ai művész munkája a számomra unalomba fullad.

Gondolom azért kezdtek el ai művészkedni mert nem akarnak sokat dolgozni, egy idő után eddig az összeset "unfollowoltam" mert unalmas lett a munkájuk számomra
  • kvp
    A gyenge minoseg azt jelenti, hogy apro hibak vannak benne es hianyzik belole a fantazia, mivel mas korabbi tartalmak osszemixelesevel allt elo. Ezt kialakithat egy visszacsatolast, amikor a gyengebb minosegu kepeken tanul az uj generacios algoritmus, ami meg gyengebb minoseget hoz, stb. A folyamat vege a statikus zaj, kvazi a hangyafoci MI-s megfeleloje, amikor mar semmilyen emberileg felismerheto minta nincs a legutolso generacios MI altal generalt tartalmakban.
  • Gabbbbbbbbbbbb
    Nagyon szubjektív dologról van szó, szerintem egykét Ai generált kép kifejezetten látványos és egykét Ai generált zene is kifejezetten szórakoztató. Nem feltétlen nevezném gyenge minőségű tartalomnak ezeket. Most konkrétan a felső beillesztett képről sem tudom eldönteni, hogy Ai generált, vagy sem, de tetszetősnek gondolom.