11
-
bunny #11 A messiása és a gyermekei szerintem jók lettek, az istencsászár már egy kicsit necces de vitte a lendület, az eretnekei viszont egyelőre nagyon nem akar működni, amíg az első 4 könyvet daráltam azzal már jó ideje csak küzdök. Leginkább azért, mert megszakadt a fonal, eddig mindig vitte tovább, hogy nézzük mi lett XY-nal később, de az 5. kötet nagyon kiszakadtnak tűnik.
De a Messiása szerintem simán beleférne a trilógiába, bár nem értem, hogy akarják 1 filmben megvalósítani ha az első könyv is 2 filmes lett. -
CrazyAchmed #9 Én pedig ellenvéleményt fogalmazok meg. :) Kedvenc könyvsorozatom. Biztos nem tökéletes, de én semmiképpen nem bánnám a filmes verziókat. A történet fordulatai nyilván nem fognak meglepni, de mint mondjuk egy zenei anyag remake-je is lehet érdekes, ez is az. Én mindenképp várom! -
end3 #8 Mivel ez film, ezért itt az értékelésnél nem Herbert W. F. Dune-je az első rendű szempont. Itt a lényeg maga Denis Villeneuve, akinek a keze, nekünk szóló üzenetei áthatják a filmet. --- És ő jelenleg az egyik legjobb, ütős gondolati koncepciókkal is rendelkező filmrendező a szakmában. (Az természetesen sajnálatos, ha a befogadó személye kevés a befogadáshoz...) -
#5 De. Vélemény. Azt jelenti, hogy nem tetszik neki. Csak hát tudjuk, képtelen vagy elvonatkoztatni, és szó szerint azt értelmezed, ami oda van írva. Előre borítékolható, mikor bújsz elő a barlangodból, hogy a tenyérbemászó suttyó stílusodban kijátszhasd a 3 közhelykártyád egyikét. -
kalapos01 #4 Lehet. Erőltetett. Béna. Megvolt.
Az nem vélemény, hanem picsogás, hogy "nem akarom, hogy létezzen egy film, mert nekem nem tetszett egy másik, hogy azoknak jó legyen, akik szerint jó a film, nyenyenye."
-
#3 Lehet saját véleményem? kösz -
kalapos01 #2 A logika jó, csak elfelejted, hogy nem csak te létezel a világon. Azoknak folytatják, akik szerint az alap könyv folytatásai zseniálisak. Meg kell tanulnod elviselni, hogy mások is léteznek, és hogy a filmek nem csak neked készülnek.
Hadd legyenek folytatások. És készüljenek olyan filmek, amik másokat érdekel. Akit nem érdekel egy film, az nagyfiú lesz, nem hisztizik, elviseli. -
#1 Szerintem kár folytatni, az alap könyv folytatásai is erőltettek, és bénák..kár lenne..