Kiderült, miről szólhat a Dűne 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A messiása és a gyermekei szerintem jók lettek, az istencsászár már egy kicsit necces de vitte a lendület, az eretnekei viszont egyelőre nagyon nem akar működni, amíg az első 4 könyvet daráltam azzal már jó ideje csak küzdök. Leginkább azért, mert megszakadt a fonal, eddig mindig vitte tovább, hogy nézzük mi lett XY-nal később, de az 5. kötet nagyon kiszakadtnak tűnik.
De a Messiása szerintem simán beleférne a trilógiába, bár nem értem, hogy akarják 1 filmben megvalósítani ha az első könyv is 2 filmes lett.
De a Messiása szerintem simán beleférne a trilógiába, bár nem értem, hogy akarják 1 filmben megvalósítani ha az első könyv is 2 filmes lett.
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
Én pedig ellenvéleményt fogalmazok meg. 😊 Kedvenc könyvsorozatom. Biztos nem tökéletes, de én semmiképpen nem bánnám a filmes verziókat. A történet fordulatai nyilván nem fognak meglepni, de mint mondjuk egy zenei anyag remake-je is lehet érdekes, ez is az. Én mindenképp várom!
Mivel ez film, ezért itt az értékelésnél nem Herbert W. F. Dune-je az első rendű szempont. Itt a lényeg maga Denis Villeneuve, akinek a keze, nekünk szóló üzenetei áthatják a filmet. --- És ő jelenleg az egyik legjobb, ütős gondolati koncepciókkal is rendelkező filmrendező a szakmában. (Az természetesen sajnálatos, ha a befogadó személye kevés a befogadáshoz...)
De. Vélemény. Azt jelenti, hogy nem tetszik neki. Csak hát tudjuk, képtelen vagy elvonatkoztatni, és szó szerint azt értelmezed, ami oda van írva. Előre borítékolható, mikor bújsz elő a barlangodból, hogy a tenyérbemászó suttyó stílusodban kijátszhasd a 3 közhelykártyád egyikét.
Lehet. Erőltetett. Béna. Megvolt.
Az nem vélemény, hanem picsogás, hogy "nem akarom, hogy létezzen egy film, mert nekem nem tetszett egy másik, hogy azoknak jó legyen, akik szerint jó a film, nyenyenye."
Az nem vélemény, hanem picsogás, hogy "nem akarom, hogy létezzen egy film, mert nekem nem tetszett egy másik, hogy azoknak jó legyen, akik szerint jó a film, nyenyenye."
A logika jó, csak elfelejted, hogy nem csak te létezel a világon. Azoknak folytatják, akik szerint az alap könyv folytatásai zseniálisak. Meg kell tanulnod elviselni, hogy mások is léteznek, és hogy a filmek nem csak neked készülnek.
Hadd legyenek folytatások. És készüljenek olyan filmek, amik másokat érdekel. Akit nem érdekel egy film, az nagyfiú lesz, nem hisztizik, elviseli.
Hadd legyenek folytatások. És készüljenek olyan filmek, amik másokat érdekel. Akit nem érdekel egy film, az nagyfiú lesz, nem hisztizik, elviseli.