6
  • ENVE
    #6
    Sokkal olcsóbb = gyenge hardver, ami már újra elérte azt a fázist, hogy 30FPS-el pöcsörésztek.
  • ENVE
    #5
    kvp tudom, hogy te okosabbnak hiszed magad mindenkinél, de nem vagy az.

    Amit én tiltanék az az, hogy meglehessen kenni a fejlesztőt \ kiadót azért, hogy csak xy platformra menjen a játék. Ugyan így tiltanám be azt is, hogy az nvidia \ amd \ intel kenje meg őket, hogy jobban fusson, stb. Ez mind ártalmas a játékiparnak, és a versenynek úgy általában. Azt is tiltanám, hogy hardvergyártók (és konzolgyártók) vásároljanak fel studiókat, kiadókat, mert ott egyértelműen keletkezni fog a vásárlóra nézve hátrányos érdekeltség. Amit ezek a cégek csinálnak az láthatóan kicsinálja a játékipart, mindenki látja, hogy merre tartunk, és aki nem vak, az tudja, hogy nagyon nem jó irányba. A Sony pedig döntse el mit szeretne, exkluzív játékokat és akkor törődjön bele, hogy lehet nem lesz CoD a szarján, vagy adja ki pl. a Gran Turismot PC-re, csak akkor meg a kutya se fogja konzolra megvenni. Ja, hogy nem lehet kötelezni senkit, hogy kiadja a játékait olyan platformra, amire nem akarja? Akkor minek ugat bele, hogy az Activision mit csinál?
  • Palinko
    #4
    Amíg sokkal olcsóbb mint egy értelmes PC, meg sokkal kényelmesebb is játszani rajta addig biztosan kelleni fog. Max akkor nem kéne ha az lenne mint régen hogy egy árban van és akkor az jönne előnynek hogy a PC-n sok mindent lehet még mellette csinálni.
  • Liquido
    #3
    Jó nagy hülyeséget írtál, mert egy operációs rendszer nem éppen egyenlő egy játékkal. Egy játékot több rendszerre megírni természetesen több pénz és nagyobb meló, de sokkal nagyobb a bevétel is. Ezért baromság az exkluzivitás. Csak arra jó hogy lekössenek egy adott platform mellé, szóval hasonlíthatjuk a droghoz, függővé tesz.
  • kvp
    #2
    "Elkéne már törölni ezt az exkluzív baromságot,"

    Nem lehet kotelezni a kiadokat, hogy minden platformra gyartsanak le minden szoftvert. Ez kb. olyan lenne, mint az ios eseten kotelezove tenni, hogy minden android-hoz gyartott telefonon is fusson. Az exkluziv cimek ketfelekeppen allnak elo, vagy nem ad mas platform tulajdonosa tamogatast a fejleszteshez vagy azert ad egy platform tulajdonosa tamogatast, hogy csak nekik gyartsak le.

    Ez utobbi olyan mint a boltokban a sajatmarkas elelmiszerek. Azokat is be lehetne tiltani, de az gyakorlatilag egy uj tervgazdasagot jelentene, amikor allamilag dol el, hogy ki mit arulhat es mennyiert.
  • ENVE
    #1
    Elkéne már törölni ezt az exkluzív baromságot, aztán megnézném mi történne a PS5-el. Hamar kiderülne, hogy a kutyának sem kell a konzoljuk.