Mesterséges intelligencia osztotta az áldást egy németországi istentiszteleten
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Im beginning to have less and less interest in what you think is possible or impossible. (Dr. Strangelove)
DFI K6XV3+/66 + P1 233MMX , 32mb pc-100 SDRAM, 8mb S3 Trio 3D, 4gb HDD, 32x LG CDROM, 235W Vargáné és Társa Egyéb : Quartz Tetris, Sárga kazettás wannabe NES, Ericsson T20
Lehet, nem teljesen értetted a célzásom. Őt a teremtő kooperáció teremthette, s egyel közelebb kerülhetünk az analógiához ami az emberi teremtést is jellemzi, szerintem.
Én még le vagyok ragadva a Solarisnál és az Űrodüsszeiánál, de ha lesz időm, persze, megnézem. 😊
Im beginning to have less and less interest in what you think is possible or impossible. (Dr. Strangelove)
sehol ugye. Csak az emberi gondolkodásban létezik az, hogy csak egy lehet a teremtő. Még a több isten hitben is csak egy felel a teremtésért. Ez az emberi "butaság" végeredménye. Szóval őt egy team teremtette.
Nézd meg a StarTrek első mozifilmjét. Érdekesnek fogod találni a dolgot. Pont ide vág.
Mess with the best, die like the rest Linux4ever
Mess with the best, die like the rest Linux4ever
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Én meg elküldök magam helyett egy standy-t, bámulni az is tud.