12
-
noland #12 Univerzum? érdekes, de hogy jön ez ide? Senki nem említett juniverzumot. :) -
ENVE #11 Szerintem te nem érted. Az AI-t emberek alkották, objektíven, bizonyítottan van teremtője. Az univerzumról nem lehet ilyen elmondani. Kész. -
noland #10 No, de ennyi? :)
Lehet, nem teljesen értetted a célzásom. Őt a teremtő kooperáció teremthette, s egyel közelebb kerülhetünk az analógiához ami az emberi teremtést is jellemzi, szerintem.
Én még le vagyok ragadva a Solarisnál és az Űrodüsszeiánál, de ha lesz időm, persze, megnézem. :)
-
Macropus Rufus #9 hol is van meghatározva, hogy csak egy teremtő lehet? :)
sehol ugye. Csak az emberi gondolkodásban létezik az, hogy csak egy lehet a teremtő. Még a több isten hitben is csak egy felel a teremtésért. Ez az emberi "butaság" végeredménye. Szóval őt egy team teremtette.
Nézd meg a StarTrek első mozifilmjét. Érdekesnek fogod találni a dolgot. Pont ide vág. -
noland #8 mert az ő esetében, hogyan is van bizonyítva? Mivel egy team csinálta, amiben a személyek fluktuálhattak is, akkor ki is az ő teremtője? -
Macropus Rufus #7 sőt: az ő esetében bizonyítottan van, míg a mi esetünkben nincs bizonyítva. Szóval az ő hite (ha van neki ilyen) nem egy fikcióra épít. -
#6 Elveszik a munkát! -
wkm #5 Ez itt a vég. -
#4 És ha az emberek veszik a fáradtságot, hogy elmenjenek rá, akkor a papok miért nem veszik a fáradtságot, hogy megtartsák, mikor ez a dolguk?
Én meg elküldök magam helyett egy standy-t, bámulni az is tud. -
HubaBuba #3 Van teremtője, akkor szerinted? -
Akva #2 És a mesterséges intelligencia hiszik az istenben? Akkor nem túl fejlett.