11
Start Over
  • undY1ng #11
    Lehet egy virágbolti verzióban megkéne hesszelnem. :d
  • Ironman2
    #10
    Még a kereskedőkre vagyok kiváncsi,hogyan árusitanak be mindent,sok helyen vannak,lóvét gondolom majd az ellentől lehet rabolni,vagy eladni cuccosokat,bányába találni lootot,biztos lesz drágakő.Airdrop tényleg van,szép nagy zöld ernyővel.és vicc hogy lehet találni ATM-et,milyen funkciója van nemtudom,pénzt levenni,vagy feltölteni lehet oda,passz. Állitólag craftolni is lehet ATM-et
  • Ironman2
    #9
    Az egy korábbi pár hónap ezelőtti változat volt,nézd meg a 6 napos változatot,13. napnál tart,Kage848-at nem kell bemutatnom neked,most tesztelte amúgy ő is az új alfát a 7daysből:
    (nemtudom milyen beállításon nyomja,én highre raktam mindet,a legmagasabb az epic)


    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2023.06.12. 20:33:33
  • Ironman2
    #8
    Az állatok valóban röhejesek,animációjuk szinte nincsen,de azért legyilkolom őket.Easy fokozaton játszom most,hogy ne szenvedjek,hanem haladjak is valamit,de a nyersanyaggyüjtögetés itt is szenvedés,nagyon sokat kell fát vágni,meg köveket begyüjteni.Leltárban,az ikonméret a limit,és a stackok száma.Súlyra nem láttam hogy megvan adva,viszont nagyon jó ötlet,hogy mindenbe lehet pakolni szinte,még a campfire-nak is van tábortüze.Állitólag fél óra múlva kapom az első áldást,fel se megyek tier 2-be,mert akkor keményebb ellenfeleket fog rámküldeni,bázisom,meg nuku,majd esetleg berohanok a safe zonába :)))) Kaja legalább most lesz,2-3 csapás szerencsétlenekre,és kimúlnak,még a szarvas is nekem jött,az oposszum,meg cikázik ide-oda,alig birom követni,nagyon fel van speedelve,gondolom ezt javitják.Kicsit fura hogy a félénk szarvas egyenesen nekem támadott,mikor észrevett,biztos bőgési időszak van :))

    hálózsák a spawn pont,aludni meg nem tudtam benne,nincs ilyen funkció,valószinü épületbe kell rakni,nem a szabad ég alatt kell aludni.Feljebb kell mennem a tóhoz épitkezni,jó lenne.Ott még ivóvizet is tudok gyártani,vagy inni a tóból,passz még nem láttam.
    Szerintem vegyétek meg,jó kis game,Subsistence 2-nek is lehet nevezni,jönnek majd a banditák nemsokára,lesz élményem az biztos.
    Ja,és állitólag van airdrop,én még nem láttam.Ahogy fejlődünk,úgy jönnek elő a hardcore dolgok.Most a tier2-es asztalt kéne leraknom,de lehet megvárom inkább az első hullámot,müszer jelzi,fél óra.

    Többféle asztal van itt is,és mindegyiknek van leltára,tiszta mint a conanban.
    Ja,még a bányát nem emlitettem,itt van rögtön egy nem messze a starthelyszintől,az úton megyünk,akkor meg is látjuk,egy ürge van a bejáratnál,aki folyton azt mondja hogy dangerous,dangerous.Belépek,erre elsötétül minden,na jó,mondom még kicsit kimlépek,ráér az. :)


    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2023.06.12. 20:28:40
  • undY1ng #7
    Ezekből az EA játékokból is jó lenne egy demó. Viszont akkor azt írod, hogy már sokkalta jobb mint a videón?
  • Ironman2
    #6
    Engem azért kicsit megfogott,él a természet,állatok egymást ölik,meg engem természetesen,le akartam vadászni egy őzet,egy vaddisznó megtette helyettem,milyen jóó,sötétbe ráadásul,zseblámpa nem pont akkor megy tönkre,pedig előttem volt az őz hullája,erre semmit se látok,de máris elkezdett böködni a jószágja,igy menekülni voltam kénytelen.(Fáklya nem volt kéznél,pedig jó lett volna.)Áfonyákat elég ritkán találok már a környéken,persze,mert sokat leszedtem,fish trapot gondolom csak a tavaknál lehet használni,tengernél nem engedi,pedig az a legjobb élelemforrás mint tudjuk.Viz nem probléma,kék hordókba van itt az npc falunál,meg lent a kikötőnél is,hála istennek,de gondolom az is véges lesz majd.
    Grafikát nemtudom hogy ezek milyen beállítással játszottak,nálam high-en van,és nem néz ki rosszul.


    2 állatot kell majd levadásznom a küldetés szerint.Az első hullámot meg másfél óra mulva kapom.LOL A kapott müszer mutatja,ami pont olyan mint Sons of Forestben.
    Fáklya,meg zseblámpa nélkül ne bóklásszatok a sötétben!
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2023.06.12. 11:06:28
  • Ironman2
    #5
    Tier 4-es cuccok már benne vannak a játékban,a jun.1-i patchel jöttek,itt van a roadmap:

  • undY1ng #4
    Itt még elég gyerekcipőben járhat a fejlesztés. A Grafika / animációk / fegyver fizikák nagyon kezdetlegesek. Az alap 5let egyáltalán nem rossz de a videót is rossz volt néhol nézni. :/
  • Ironman2
    #3
    Na itt a földre nem érdemes épitkezni,szétlövik a bázisodat,meg felülről is jön az áldás majd ahogy nézem,brutális lesz egy idő után,nagyon jó!
  • Ironman2
    #2
    Na,modern hadviseléssel,jó kis tower defender játék,és nem is drága,15 euro.Most vegyétek,amig 360ft az euro.



    videó! klikk a kép közepére (nálam hülye felirat van ott!)
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2023.06.11. 23:52:59
  • Ironman2
    #1
    Következő ajánlásom április végén jelent meg.Egy izgalmas túlélőjáték,bázisépítéssel,és bázis védelemmel.Itt is pár nap után hullámban jön az ellenség majd,viszont itt katonák,vagy rablók lesznek az ellenfeleink.Kb olyan játék mint a Subsistence,csak reálisabb túlélési elemekkel,de majd meglátjátok!
    Kijött a roadmap hogy mik várhatók az évben,eléggé belehúznak a srácok,jó kis játék lesz ebből.Grat nekik!

    Steam Oldal



    videó! klikk a kép közepére (nálam hülye felirat van ott!)

    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2023.06.11. 23:53:24