3
-
uwu2020 #3 Gary Gensler nyilatkozata szerint "nincs szükség több kriptovalutára". Ezzel mondjuk nehéz vitatkozni, szerintem csak egy súlytalan és értelmetlen kijelentés, amúgy meg szerintem Gary Gensler csúnya, 1:1. Olyat is mondott, hogy a kriptós platformok „számos olyan funkciót vegyítenek, amelyeket a hagyományos pénzügyekben nem látunk”, de ez szerinte nem gond és lehet őket közösen szabályozni, nem baj hogy nincs jogi háttere, nekik mindenről van véleményük és tudnak cselekedni. Azt is mondta, hogy a kripto platformokon ”mosott kereskedelem" zajlik. De ha így van, akkor talán kéne lépni valamit és javaslatot tenni, hogy a MICA-hoz hasonló jogi környezet létrejöhessen, ahol pont ennek kezelése volt az egyik fő szempont. Most 62-re nőtt a SEC által értékpapírnak ítélt kriptók száma, ami borzasztó kevésnek tűnik, de ezek elég nagyok, a teljes piac 10%-át teszik ki, de attól meg nagyon messze van, hogy remény legyen rá, hogy a SEC majd jól megszabályoz mindent, ezért most inkább nekimentek a váltóknak.
Összefoglalva véleményem szerint ennek a kakaskodásnak semmi értelme. Pereskedés vagdalkozás ész nélkül. Ha ennyire nem kell nekik, akkor tiltsák be és kész, kell rá törvény és akkor rend lesz. Ha meg csak fel akarják számolni a vadnyugati körülményeket, szabályozzák törvényekkel, enélkül soha nem lesz vége, csak az ügyvédek járnak jól a sok per miatt. Szerintem az EU-ban a MICA példa értékű, az USA-ban is inkáb dolgozni kellene nem verekedni.
Utoljára szerkesztette: uwu2020, 2023.06.07. 07:38:10 -
uwu2020 #2 Ez most háború, abban meg mindent lehet. Valószínűleg ebben a történetben nincsenek jófiúk. -
Kotomicuki #1 Huh, ez nagyon pikáns, amikor az egyik hamiskártyás csalással vádolja a másikat, miközben mindegyik folyamatosan hazudik!