4
Grand Emprise:Time Travel Survival
  • Ironman2
    #4
    Ettől a pillanattól ki is próbálhatjátok a prológot!
  • Ironman2
    #3
    Kicsit túl jónak hangzik,főleg hogy egy ember csinálja,egyébként a Karagont is neki köszönhetjük,az is szinte ugyanez,és az multiplayeres.

    2 nap múlva jön a prológ ingyen kipróbálható,van aki már meg is kapta,nézzük milyen lesz a prológ.Aki nem akarja ne nézze,mert spoileres.

  • Ironman2
    #2
    Haladj át az idők korszakain, miközben izgalmas technológiát fejlesztesz!
    Harcolj, szelídíts és lovagolj dinoszauruszokkal, és fedezz fel egy ősi templomot.
    Kovácsolj vasszerszámokat, miközben primitív alapot készítesz, és harcolsz az ősállatokkal és a barlanglakókkal.
    Vitorlázz sivatagi dűnéken, nézz szembe hatalmas ősférgekkel, és küzdj meg az emberekkel több különböző időszakon keresztül.
    Építs és irányíts egy emberi törzs kolóniát, fedezz fel egy jégbarlangot, fedezd fel a vízikerék erejét, és dönts el egy ellenséges kolóniát.
    Suhanjon át a tájakon, törjön be egy ősi várba, miközben ostromfegyvereket és harci katonákat épít, majd fedezze fel a modern múzeumot.
    Automatizáljon gépek építésével és áramtermeléssel, gyártson műanyagot, repüljön hőlégballonnal és harcoljon tankokkal.
    Építsen és vitorlázzon egy ipari hajót és repülőgépeket, majd bányászzon a föld alatt, és építsen egy rakétát a Holdra való kilövéshez.
    Nyisd meg a Holdon való automatizálás futurisztikus módját, saját rovered segítségével fúrd meg a Holdat, harcolj a mechekkel a Future Earth-en, és építs egy Dyson-gömböt!
    Szálljon fel az űrbe, hogy felfedezzen és átvegye az irányítást egy hatalmas idegen mesterséges intelligencián, hogy túllépjen ezen az univerzumon.
    TÚLÉLÉSI JELLEMZŐK
    CRAFTING & POWER: a saját kőszerszámok kovácsolásától és a kézi vaskovácsolástól a telepesekig és a vízikerék-erőművekig, az elektromos meghajtású gépekig és végül a dyson gömbig.
    BÁZISÉPÍTÉS: a primitív házaktól a törzsi kolóniákig, az ipari elektromos zónáig és a futurisztikus gravitációs automatizálásig.
    HARC: a sziklák dobálásától és a dinoszauruszokon való lovaglástól az állatok és emberek elleni harcig primitív lándzsákkal, éles kardokkal, fegyverekkel és robbanóanyagokkal. És említettem a tankokat és a mecheket?
    TRAVERSAL: járja be a korszakokat a legmenőbb módokon: dinoszauruszok, csónakok, siklóernyő, ostromfegyverek, hőlégballon, ipari hajó, repülőgépek és űrhajó...
    GYŰJTÉS: gyűjtsön erőforrásokat, miközben felfedezi a különböző korszakokat, amelyek mindegyike más-más erőforrással rendelkezik az új technológia számára.
  • Ironman2
    #1
    Ilyen jó hosszú cím,biztos egy zseniális játékot rejt magában,ez valóban így van,minden idők egyik legjobb túlélőjátéka fog jönni augusztusban,2 nap múlva ingyen kipróbálhatjuk a prológot.

    IDŐUTAZÁS a történelemben, HOGY ISTEN LEGYÉL ? Lovagolj dinoszauruszokon, kovácsolj szerszámokat, vitorlázz dűnéken, építs kolóniát, ostrom várkastélyokat, automatizálj és repülj, bányászkodj a föld alatt, indulj a Holdra, építs dyson gömböt! Egy őrült, felejthetetlen és forradalmian új túlélési bázist építő nyitott világ kaland
    Ebbe a játékba rengeteg minden került,jármüvek használata,bányászkodás,felderítés,craftolás,bázisépités,bázisvédelem..stb.A táj kicsit olyan az elején,mintha a Conant textúrázták újra.A fejlődési rendszer érdekes,mert tech fán keresztül lehet majd mindent kitanulni,ha találunk tárgyakat.
    Itt viszont nem felvenni kell,hanem szétütni,mint a 7daysben.

    Jó hir hogy nem early acces,egy kész játékot fogunk kapni,sajnos csak singleplayer modba!



    Steam oldala
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2023.06.05. 19:15:33