5
-
csicso82 #5 Nem tartom helyesnek amikor egy film FŐSZEREPLŐJE akarja megcsinálni ezeket a dolgokat.. Mert ha lesérül (napokra vagy akár hónapokra) akkor áll a forgatás is (arról nem is beszélve, hogy végleg lerokkan és nem is tudják befejezni a filmet és ugye ő is rokkant marad vagy ha bekövetkezik a legrosszabb és meghal)
Eközben egy kaszkadőr PROFI évek, akár évtizedek óta ezt csinálja van kellő tapasztalata és ha a fenti dolgok meg is történnek a film akkor is el tud készülni. -
#4 hogyne, de az összes hype meg túllihegés, nem erról szól mekkora királycsávó hogy bevállalta, hanem hogy mekkora hihetetlen jelenet, ami pont nem az
Persze biztos bátor egy ernyővel a hátán leugrani, kb akkor a kockázata mint bármely ejtőernyős ugrásnak bárkitől. Ismerősöm sose ugrott, de 50 évesen bevállalta, és ugrott egyedül (megfelelő képzés után persze) tehát ő akkor bátrabb mint Tom :)
Én a túllihegést nem értem, sok jó jelenete volt már korábban is, én ebben semmi nagyot vagy rendkívülit nem látok, nyilván rengeteget gyakoroltak szakértőkkel konzultáltak, így kockázat gyakorlatilag nulla volt
Utoljára szerkesztette: Kelta, 2023.05.18. 12:56:08 -
kraven54 #3 https://youtu.be/WLtpQpKY7fw
megnézném azért hány szinész csinálná ezeket utána -
zetortraktor #2 Szerintem erre egy kisgyerek is tudja a választ, mert nem nem kell hozzá magas IQ, de ha ennyire nem megy, akkor elárulom: ő nem bázisugró. (Pont annyira nem nagy kaland, mint minden más, amit egy kaszkadőr megcsinál annak, aki nem kaszkadőr.) -
#1 nem nagyon értem mi akkora kaland abban a motoros jelenetben? bármelyik bázisugró aki tud motorozni csukott szemmel bármikor megcsinálja..nem kaland, ott az ernyő a hátán nekimegy a mootorral és a gravitáció meg teszi a dolgát..
Utoljára szerkesztette: Kelta, 2023.05.17. 19:54:08