5
-
#5 bocs de ez béna dedós locsogás
nem azért nézek meg filmet hogy ki látta, hányan látták, vagy mi a véleményük,
azért mert én döntöttem el hogy megnézem vagy sem.
"tipikus fogyasztó"..aha..még ha értenéd amiket összehordasz, de sajna nem -
#4 persze hogy megnézem, nem írok egy filmről ha nem láttam
reméltem hogy jó lesz, kritkáknak nem mindig hiszek :)
IMDB 5 felett az még a vacak film kategória :)
Utoljára szerkesztette: Kelta, 2023.05.18. 12:59:37 -
zetortraktor #3 A mondandóm lényege, hogy
HÍR: A filmet kurva sokan megnézték.
PISTIKE: ÉN IS! ÉN IS! És szar. De tudtam, hogy az. De csakazértis megnéztem, mert tipikus fogyasztó vagyok, a kor gyermeke. MÉG! -
zetortraktor #2 Azt hiszem, hogy elment melletted a hír lényege. Az arról szól, hogy "a sok hülye megnézte". Te pedig szó szerint leírod, hogy "én is megnéztem". (Ha utána írod azt, hogy "pedig", akkor végképp csak rontasz a helyzeten, mert duplán hülyézed le magad, hogy még úgy is megnézted, hogy "összes kritika lehúzza".)
Persze nyilván ostobaságot ír, ha komolyan azt hiszed, hogy megtaláltad azt a filmet, amit az összes kritika lehúz, mert ilyesmiről szó sincs. (Itt jön be a "Pistike harmadjára is hülye, mert kritikákat olvas" - ki csinál ilyet? (Segítek, ezt úgy nevezik, hogy "vannak negatív kritikák" vagy "a kritikák többsége negatív", például a Rottenről kiderül, hogy az ottani 90 újságírói kritika 46%-a pozitív, az 1000+ nézői véleménynek meg 70%-a pozitív - ld. még "minden". Az IMDB is 5 fölött van a film, vagyis ott is többségben vannak a pozitív vélemények.) -
#1 pedig az összes kritika lehúzza, és a véleményem is az, dögunalmas béna film..