6
  • duke
    #5
    A TOR halozatba kotott gepek nem taroljak, logoljak a rajtuk atmeno kereseket informaciokat, tehat nincs mit kiadni. A tobb ezer gep veletlenszeruen keveri kavarja egymast kozt az informaciot, es mivel tobb szintu titkositas van, a kozvetito gepek nem latjak mi megy at rajtuk. A hatosag legfeljebb a tor kilepo gepeig tud eljutni, de hogy az honnan kapta a kerest az mar kiderithetetlen.
    A VPN-ek vallalkozaskent mukodnek, tehat oket mar lehet hogy tudjak kenyszeriteni a hatosagok, a felhasznaloi adatok tarolasara. Persze azt igerik hogy nincs logolas, de ebben azert en se nagyon biznek.
    Utoljára szerkesztette: duke, 2023.04.15. 19:54:15
  • DeviloftheHell
    #4
    nagyszerü, mégtöbb lelkinyomorék fog elökerülni, csak tudnám ezek és a pártfogoik miért maradtak eddig életben, már az iskolákban is komoly oltások mennek, pláne a mai fiatalok körében, de egyiket sem sajnálom amelyik megy azt felköti magát mert aztmondták neki hogy balfasz...
  • Anonymusxx
    #4
    Szerintem kevered valamivel a Tor-t...
  • peterx
    #3
    "Helyes".. legyen még több önállótlan hópehely aki már arra se legyen képes hogy szimplán letiltsa két kattintással az idegesítő egyént, hanem inkább elvonul a sarokba sírni milyen csúnya ez az online világ és ÁllamAnyuci fog majd intézkedni helyette.. újabb ékes jele a nyugat pusztulásának, meg is érdemlik a sok bevándorlót azok majd rendet tesznek a fejekben 10-20 éven belül, vagy kicserélik őket teljesen amilyen életképtelenek. Lehet választani.
  • monk00
    #2
    Én ha jól emlékszem tavaly derült ki hogy a tor kiadja a felhasználók adatait, ha a rendőrség kéri. De szerintem a többi hozzáhasonló is kiadja. Én sokáig express vpn-t használtam. Persze nem a kommentek miatt, hanem a a streaming szolgáltatók régiókorlátozásainak megkerülése végett. Amire teljesen megfelelt. Nem olcsó, de szerintem a legjobb vpn. Mindenesetre, ettől függetlenül, sosem hittem el, azt hogy nem adják ki az adataimat a hatóságnak ha kérik. Én sosem hittem az ilyenekben, hiába vállalják szerződésben
  • duke
    #1
    "és a letiltási kérelmek nem használhatók fel a jogos kritika elfojtására."

    Pedig pont erre fogjak felhasznalni az esetek 99 %-ban. Ez is a cenzura egy ujabb eszkoze lesz. Ahogy jelenleg sok helyrol peldaul spammelesert torlik az embereket, velemenyeket, mert mar az ellenvelemeny is spam-nek szamit.

    Amugy meg VPN-t, meg TOR-t kell hasznalni, aztan keressek az IP-t.