2
  • Macropus Rufus
    #2
    korrigálom magam: szóval a Mandalóriánok bolygóján ott volt a Dart Vader utánzat. Meg kellett némi fénykardos vívás meg ilyesmi.
    Valahogy továbbra sem értem miért kellett ez a harmadik évad. A lezárás nem rossz, vissza vonult, néha besegít. Ezt már tényleg nem kellene folytatni. Mint írtam: a második résznél kellett volna abbahagyni. Az úgy volt kerek.
  • Macropus Rufus
    #1
    sztem nem kellett volna ez a harmadik évad. Nekem nagyon tetszik a Mandalorian. Sokkal jobban mint az agyon hájpolt Andor. Tetszett, hogy adtak egy korrekt lezárást a 2 évadnak. Tetszett, hogy volt kapcsolat a régi SW filmek helyszíneivel. Lényeivel stb...
    Erre vissza tért a bébi yodánk. De mikor? És hogyan? És miért? Nem úgy volt, hogy Luke képezgeti némileg? Meg Mandalóri harcos lesz? wtf? Meg vissza akarják foglalni a saját bolygójukat, ami amúgy lakhatatlan (elvileg, gyakorlatilag tudjuk, hogy nem), de kitől? Senki nincs ott. Oda mennek oszt ott vannak. Ennyi. Sztem picit kezdik túltolni a dolgot. Lehet a kevesebb több lett volna. Na mind1. De értem miért nem ütött akkorát a 3. évad mint az előtte lévő két évad.