3
 • wraithLord
  #3
  "Ha jól tudom", eleve fejlődnek a SoC-ok, nem kell még többet kisajtolni belőle csak azért, mert picit jobb hűtést sikerült összehozni.
  Aztán egy 40 fokos nyári napon meg nem tudok drónozni, mert 0.5 fps lesz a kamera feed a throttlingtól.
  (Amit ki akartam ebből hozni, hogy szerintem eddig relatíve rossz volt a high-end SoC-os telefonok hűtése. Attól, hogy most beleraktak egy szerintük hatékonyabbat, nem kell túlzásba vinni a teljesítményt. Nem arra céloztam, hogy "minek fejlődni, jó nekem a C64 is".)

  Egyébként meg amit belinkeltél, jól néz ki. :D Persze, aki nem játszott abban a korban, annak biztos hulladék, de nekem kifejezetten tetszik. Az pedig személyes preferencia, hogy kell-e több ennél, vagy nem. Tőlem lehetnének ilyen grafikájú játékok is (fejlettebb grafika mellett, nem helyett, hogy mindenki örüljön), játszanék vele.
 • Frekvency
  #2
  annak idején amikor megvettem az első pécémet a voodoo2 videokártyával 1998-ban azt gondolom, ez így pont elég, nem kell több...

  https://www.youtube.com/watch?v=R2C1aZWzMfY
  Utoljára szerkesztette: Frekvency, 2023.03.04. 17:25:07
 • wraithLord
  #1
  "bár ennek mértéke nem tűnik óriásinak"

  Helyes, ne is tolják túl. Inkább arra menjenek rá, hogy kánikulában ne throttlingoljon a telefon, ne arra, hogy még több kakaót sajtoljanak ki belőle. Elég az, amit kényelmesen tud.
  Utoljára szerkesztette: wraithLord, 2023.03.04. 13:16:20