8
 • wraithLord
  #7
  Hát csak ez egy olyan komment volt, hogy tudod, jönni fog, csak azt nem, mikor és honnan. :D

  Nekem is csak egy Messenger Lite van fent, más nem, de az kell, mert vannak ismerőseim, akik csak Messengeren kommunikálnak.
 • zola2000
  #7
  Pedig jogos, ha kíváncsi vagyok valamire facen/twitteren, ott a böngésző, nem okoz akkora függőséget ha nem látom az idős idióta értesítéseket.
 • M2 #6
  Tehát idejöttél beírni, hogy te milyen faszagyerek vagy! Váó!
 • kvp
  #5
  Alapvetoen ilyen negativ teszt peldaul a telefon segelyhivo mukodesenek blokkolasa, atiranyitasa egy masik szamra, stb. Ez hasonlo, mint amikor ugy tesztelunk egy uj, meg fejlesztes alatt allo lofegyvert, hogy oaadjuk par bandatagnak azzal, hogy jo szorakozast, keruljetek be a hirekbe. A facebook eseten mar derult ki hasonlo kiserlet, amikor megprobaltak szandekosan depressziossa es szuicidde tenni par embert a hirfolyamukba kerulo post-ok manipulalasaval.

  https://www.nytimes.com/2014/06/30/technology/facebook-tinkers-with-users-emotions-in-news-feed-experiment-stirring-outcry.html

  Nem mintha mas kormanyok nem vegeztek volna hasonlo negativ teszteket:
  https://en.wikipedia.org/wiki/Operation_Sea-Spray
  https://en.wikipedia.org/wiki/The_Plutonium_Files
  https://en.wikipedia.org/wiki/MKUltra

  Szoval igen... neha nem ertem, hogy az emberek miert nem diszitettek meg fel a kormanyzatok es a globalis tech cegek vezetesevel az utcakat. Aztan rajovok, hogy azert, mert a technologia jol mukodik es az emberek tamogatjak oket.
 • asgh
  #4
  Hát az enyémből nem vesz le semmit, mert nem telepítek ilyen szarokat a telefonomra.
 • Gabbbbbbbbbbbb
  #3
  Azért van különbség aközött, hogy napi 30-40%-ot levesz a Facebook kémkedés az akkuból, vagy pedig kép renderelési sebességeket mérnek és 2-3 óra alatt 100%->0.
 • mortep
  #2
  Zukorhegy úgy játszik felhasználóival, mint a kisgyerek a nagyítóval és a hagyákkal... nem árt ha néha kap a fejére, sőt
 • wraithLord
  #1
  "A távolból le tudja meríteni a mobilok akkumulátorát a Meta"

  Igen, úgy hívják, hogy Facebook app meg Messenger app. :D