37
No One Survived
 • Ironman2
  #37
  Új iP:
  Ironman No One Survived Server
  185.239.211.107:37800
  jelszó:kocsonya
  A privát szerver listában kell keresni (kell egy újrainditás majd a játékhoz!)

 • Ironman2
  #36
  Elindultam a szerverrel,kis kinlódás után,de már müködik,aki akar jöjjön játszani.A privát szerver listában kell keresni (kell egy újrainditás majd a játékhoz!)

  No One Survived Server by Ironman [HUN]
  176.57.174.100:28300
  jelszó:kocsonya

  Alapon van minden,semmihez se nyúltam,ha túl gyengék lennének a zombik,akkor majd változtatok visszajelzésre.Egy hónapra fizettem be,de ha lesz igény,akkor persze hosszabbitok!

  GYertek minél többen!
  Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2023.04.20. 23:28:14
 • Nomad90Hun
  #35
  Kérdés hányan lennénk rá? Megmondom őszintén Nekem spec van 6-8 órám kb a cuccban, odáig jutottam el, hogy a vízgyűjtőt megcsináljam. Egyedül veszett nehéz am is.
 • Nomad90Hun
  #34
  Odáig még nem jutottam el benne h mészkövet szedjek.
 • Ironman2
  #33
  Lenne rá igény,akkor indítanék szervert,csak irjátok meg ide,kik szeretnének jönni,vagy hányan lennénk.
 • Ironman2
  #32
  Na meg is jött a dedicated szerver.
 • cohors
  #31
  Köszi az infót. Szerinted mészkövet hogyan tudok szerezni? Valszeg bányászva, de hol? Színbeli különbség a többi ásványtól?
 • Nomad90Hun
  #30
  Mivel még igen EA a játék sztem nincs benne az opciókban. Én már nem 1x hálás voltam egy-egy elrontott harc, stb után az automata mentésnek nem egy játékban, nem olyan rossz az. Sztem rakd maxra aztán el is fogod felejteni, hogy van, de én általában olyan 15-30 perces intervallumokat állítok be.
 • cohors
  #29
  Hali! Segítséget kérnék. Ki lehet kapcsolni az autómata mentést? Nem találtam sehol. Bosszantó, hogy nem tudom kikapcsolni!
 • XkotiGamer
  #28
  Jogos köszönöm :D
 • Nomad90Hun
  #26
  Mielőtt cserélsz azért alaplapot is nézd meg, mert hiába veszel újat ha nem támogatja, nem leszel előrébb.
 • XkotiGamer
  #26
  Igen tagja is vagyok a mostani masina is itt lett össze rakva de valóban csere lesz a proci és a videokártya is mindenesetre köszönöm a segítséget
 • Norbertboy
  #25
  Sajnálom. :( Talán idővel tudsz egy másik gépet összerakni. Itt sok pénz tudsz spórolni ha lehetőséged lesz rá.
 • XkotiGamer
  #22
  Virágverzióval próbálkoztam sajnos low settings-en is laggolt a game. :/ Pedig valami hasonló kategóriát kerestem pont
 • Norbertboy
  #23
  Szia!

  Két lehetséges opciód van.
  Az első, hogy törtben kipróbálod, a második hogy megveszed.
  2 óra játékidőn belül vissza lehet adni a játékot.
 • PiszkosFred
  #21
  Procival es memmel nincs gond, de a vkartya, hat... bar nagyon jol testre lehet szabni az Unreal 5-os jatekokat, ezt is (effektek, stb.), de szerintem az mar keves lenne. Elindulna, de megeri?

  Videokon egy 1060-as mindent kikapcsolva es/vagy low-ra allitva hoz 1080-ban 60-70 fpst, mediumban ugyanez mar 30-40 fps (High beallitasokkal 10-20, az mar 2023-ban jatszhatatlan kategoria fpsnel), az 570 meg kb ugyanerre kepes (minimalis elteressel plusz/minusz jatektol fuggoen), vagyis futni futna a jatek, de nagyon sok kompromisszumot kellene bevallalnod.
 • XkotiGamer
  #20
  Sziasztok engem az érdekelne hogy egyáltalán elfutna-e a játék ?
  Ryzen 5 2400G
  RX 570 4GB
  16GB Ram

  Mennyire van jól optimalizálva a game ?
 • Nomad90Hun
  #19
  Azt még nem néztem. Ahogy elnézem amúgy itt valami cserekereskedelem rendszer van a játékban.
 • Ironman2
  #18
  Plusz még a kereskedőknél is lehet tanulni,csak mindegyiknek megvan a maga képessége,nem?
 • Ironman2
  #17
  Van egy hosszú vonat a délre vezető nagy hidon.Mire végigérsz rajta,komplett ruhásszekrényed fog megtelni :)
 • Nomad90Hun
  #16
  A kocsihoz lehet több repair kit kell, olvastam valahol ilyesmit, hogy ha nagyon romlott állapotban van akkor akár 2 is kellhet hozzá.
  Plusz a benzint a kis kannákból lehet bele tölteni. Szerintem skil is kellhet a vezetéshez. Kage YT csatornáján érdemes nézni, tolja Ő is, el lehet 1-2 tippett / trükköt lesni. a skilleket mint fémmunkálás, varrás, stb, azokat úgy lehet tanulni ,hogy mindegyiknek van 5 szintje, a szintekhez tartoznak ilyen ujságszerű skill könyvek amiket meg kell találni és addíg olvasgatni amíg a skill el nem éri a következő szintet ( tehát 1-est, amíg 2-es nem lesz a skill és így tovább ), mert a skill fában is 2-3 sor környékén a dolgok kioldásához már kell 1-2 skillből min. 1-es szintű.

  Egyébként annyira random a generálás, hogy egyik kezdésnél rögtön az elején a pajtáknál álló roncsok egyikében találtam pl fegyvert meg lőszert, stb, most meg nem. Am ma is jött vmi patch btw.
 • rebekakocsis
  #15
  Az engineering skillt mivel tudom húzni?
  Próbáltam benzint rakni bele, de akkor sem megy. Nem tudom mi kell hozzá még.

  Utoljára szerkesztette: rebekakocsis, 2023.02.04. 15:50:25
 • Ironman2
  #14
  Kösz! Felmentem a repülőgéproncshoz,rengeteg cucc van ottan mindenhol,plusz még egy kis ammo láda is.
 • rebekakocsis
  #13
  Az elején , ahol a traktor is van , a tisztás szélén áll egy autó abba be lehet ülni, de még javítani kellett nekem.
 • Ironman2
  #12
  Ezek a kereskedők is jók,lehet tőlük tanulni,sőt be is lehet állítani induláskor mennyi loot legyen náluk.Jó ez a kis állitgatási lehetőség induláskor,mindenki személyre szabhatja a játékát,én most lightosra raktam,amig ki nem tapasztalom,van is loot bőven,meg hamar újrasapwnolnak,de lehet állitani nulla spawnot is,bár az elég kemény,de ha lehet craftolni lőszereket,akkor miért ne? Zombikkal csak elvéve találkoztam,de eléggé szivósak könnyü fokozaton is,ráadásul be lehet állítani mikor spanoljanak,és a létszámukat is.Akár egy egész hordát a nyakunkra tudunk küldeni.Kereskedőket ikonnal jelzi a térkép.Elsőre nagynak tünik,de aztán kiderül,mégse olyan hatalmas ez a map,de játszani azért pont elég.Autóalkatrészeket is lehet gyüjtögetni,gondolom kellenek is.Vezethető jármüvet még nem találtam.
 • Ironman2
  #11
  Sűrűn jönnek hozzá a peccsek,ma is jött a 0.0.3-as patch.Érdemes mégcsak próbálgatni,mert lehet a sok új tartalom miatt,mindig újra kell kezdeni előlről a játékot.Még nagyon korai szakaszában van.
 • Ironman2
  #10
  Na egyébként elsiklottam felette,január 26-i bejegyzésük:
  Hi,First of all, thank you for enjoying our game.Many players can't wait for us to announce the update plan. Our recent updates are data balance adjustment and bug repair.We want players to leave the content that they want us to update in the comment area of this news.We will prioritize according to the needs.When we finish the statistics, we will publish a list.What has been confirmed is the development of dedicated servers and free binding of all keys.We will continue to work hard to make the game better.Thank you again for your support.give an example:first personSystem room for habitable transformationAutomobile modification

  Szóval jönnek a dedicated szerverek hamarosan,ahhoz persze el kell készíteniük a megfelelő fájlokat.Már várom,G-portalon szerintem biztos lesz.
 • PiszkosFred
  #9
  Meggyoztetek Ironnal, mar jon is lefele a 23gb. Nem gond ha nincs kveszt, cel, stb. narrativa akkor, ha a tuleles eleg nagy kihivas es fejtorest okoz, az mar nekem boven jo.
 • Norbertboy
  #8
  A Project Zomboid rész felkeltette az érdeklődésem. Szerintem az a legjobb zombis játék ami a realisztikát illeti. Aki szereti a kihívásokat feltétlen próbálja ki és rengeteg mod is van hozzá amik tovább színesítik a játékot.

  Nekem nincs semmi bajom a Scum craft rendszerével. Azzal inkább hogy nagyon bugos a játék, pedig nagyon jó és élvezhető játék lenne. (remélem valamikor az is lesz)
 • Nomad90Hun
  #7
  Én nekem elektromosság sincs még sehol az első komolyabb teszt játékban sincs még a horda sem bekapcsolva, egyelőre a mit-hogy-okat kezdtem el tanulgatni. Lesz itt bőven érdekesség. Az ami engem egyik legjobban megfogott az az évszakok jelenléte, meg hogy bizony azért fizika már most elég erősen benn van a játékban ( az éppen kidőlő fa alá nem állunk oda, értem? ), másik ami megfogott, és legtöbb játékban így még nem láttam az a hó, és hogy annak is van fizikája, azaz, hogy a karakter nyomot hagy a hóban, ami ott is marad ahogy néztem. Tanulási / kraftolási rendszer is jól össze van rakva, csak hogy érzékeltessem, nekem pl. a SCUM craft rendszere már a ló túloldala.

  Icarus megvan, nem rossz, de ez az állandó megfulladás / stb valahogy nekem kicsit túl erős lett, plusz a vihar is rohadt zavaró aztán már kőháztól kezdve nincs semmi benne.

  @Fred

  Cél egyelőre nem tudom mi van, mert én még nem találkoztam semmiféle külédetéssel, de egyelőre a túlélés is elég cél, mert a játék kb. project zomboid 3d lett ( értsd: pl. ugyan vannak már lőfegyverek ( és hozzájuk modok ) a játékban, de nem lehet csak úgy vaktában minden szembejövő zombit elkezdeni lődözni, mert a löszer is véges, lehet majd lehet gyártani, fene se tudja, de pl a lövések zajára képesek kb 100 méterről is odajönni megnézni, hogy mi van itt ki lődözik kérem ), az eddigi 6 órám alatt vagy 4x kezdtem újra, mert valahol elhibáztam mindig az elejét. Most épp túléltem már 4 éjszakát, de házam még sehol nincs, jelenleg a túlélés sem könnyű, ami veszettül fontos az a víz, már-már kezdtem örülni pár napja magamnak, hogy végre meg tudtam csinálni az esővíz gyűjtőt akkor nem kell végre a maláriás folyóból / tóból innom, erre kiderül, hogy bizony azt a vizet is át kell még forralni a tűzhelyen, mert ha nem, ugyanúgy el tudod kapni a maláriát, ami ugyan csak ideiglenes, de ha elkapod kvázi semmi staminád nem lesz kb, tehát ha valami farkascsorda / zombihorda megtalál akkor R.I.P..
  Kajálás szintén fontos, nem mindegy mit és mennyit eszel, máshogy adják a statokat, stb, stb, stb.
 • Ironman2
  #6
  Icarus-hoz is jött peccs,lassan összeáll az egész.Az is megvan nekem.Nagyon élethű játék.
 • Ironman2
  #5
  Szerintem lesz itt minden jóság ahogy olvasom,küldetések is,mint a 7daysben.

  "A tervek szerint miben fog különbözni a teljes verzió a korai hozzáférésűtől?
  „A játékosok visszajelzései alapján szeretnénk tartalmat hozzáadni, de vannak olyan küldetések, amelyeket elterveztünk, több elem és tartalom elkészítése, jobb AI viselkedés.”"

  Ahhoz képest hogy 0.0.2 verzió,már nagyon jól játszható,és sok tartalom van benne.Kár hogy még szerót nem lehet bérelni,mennénk akkor egy pályára mindnyájan.Igy még csak co-op-ba tudjuk tolni.

  Viszont ez meglepi hogy már nemcsak az elektromosságot kell felhúzni,hanem a vízhálózatot is be kell vezetni a házba,tehát ha akarjuk hogy a csapból folyjon a viz,akkor bizony tennünk is kell érte.Érdemes akkor tó,vagy folyó mellé épitkezni,ne legyenek kilóméteres vízvezetékek a pályákon.Persze az ARK-ba volt ilyen hasonló megoldás,de az az öntözéshez kellett.
 • PiszkosFred
  #4
  Lattam steamen, hogy megvetted, kicsit hianyzik a mufaj, szerintem raugrom en is, csak nem tudom, hogy a tizenpar euros ar mennyire tukrozi a tartalmat, vagyis a szokasos survival dolgokon kivul van valami cel, esetleg sztori vagy barmi, ami iranyaba tud "haladni" az egyszeri jatekos es a tarsai? Vagy sima sandbox, ahol a kozosseg alakitja a tortenetet, nincs kulonosebb cel?
 • Nomad90Hun
  #2
  Nekem már megvan. Kipróbálgattam benne 1-2 dolgot. Egyedül nagyon szívás tud lenni, az elején mindenképp. Sok olyasmi van már most benne ami más játékokba csak évek után került be ( pl. rád nézek most Night of the Dead, a fegyveralkatrészek, és a járművek miatt ).
  Multija ahogy nézem jelenleg hostolós még, tehát peer to peer. Mindenképp benne lennék egy multis ökörködésben, haverokat is noszogatom, de őket most elnyelte az Icarus. Tipp: Az elején gyorsan kell tool boxot keresni mert az alap asztalhoz kell.
  Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2023.02.01. 21:22:54
 • Norbertboy
  #2
  Nagy jó játéknak tűnik.
 • Ironman2
  #1
  A sokezer zombis túlélőjáték mellett született egy újabb gyöngyszem,és egész jól néz ki,ráadásul az új peccsbe már bekerült a magyar nyelvi támogatás is.Köszi a fordítónak!
  Szóval egy zombiapokalipszist kell itt is túlélni,és minden adott hozzá,bázisépítés,ragdoll fizika,elektromossági rendszer,járművezetés,npc-k..stb...Van single,és co-op mod a játékban.Többit meg nézzétek meg a steamen,én nemsokára kipróbálom milyen.

  Steam Link


  Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2023.01.31. 22:48:39