1
  • Ellaberin
    #1
    Érthető a cég "munkásai" részéről, hogy még időben érdekvédelmet hoznak létre. Az MS idővel úgy is el kezd majd "racionalizálni" a "szinergiákat" megteremteni, azaz varázsszavak mögé bújtatva leépíteni a vélt vagy valós redundanciákat, illetve egyszerűen beszorítani a létszámot egy nyereségesebb keretbe.
    Ennek kordában tartására még most lehet lépni, addig míg az MS akvizíciói nem zárultak le, addig míg nem tudja mit kell átvilágítania a költségek lefaragásának érdekében.

    Részemről már az is sajnálatos, hogy a Bethesdát benyelték, de van azon kívül is 1-2 húzócím aminek nem kellene MS kézen lennie. Hosszabbtávon semmi jó nem született még felhasználói szinten az ilyen felvásárlások után.

    Most sincsenek illúzióim, ha nem maradnak önállóak a kreatívok - már pedig ennek kicsi az esélye - egyen katyvasszá válhat az általuk menedzselt összes játék. Arról nem is beszélve, hogy az árat is ők szabhatják meg ettől kezdve kb a PC-re és az egyáltalán megjelenést is, bár utóbbiba talán nem állnak bele - az op. rendszerük forgalmának érezhető szeletét képviseli még a PC-gamer társadalom.
    Utoljára szerkesztette: Ellaberin, 2023.01.13. 13:21:24