7
  • wraithLord
    #7
    Amúgy értem, amit mondasz, és ez nyilván csak egy benyomás, hogy tetszik a Picard (az első évad alapján), nem objektív vélemény. Az, hogy a Discovery-t utálom, az objektívebb. Azon többet rugóztam, hogy miért vagyok rosszul a Discovery-től, mint hogy miért tetszik a Picard. :D
  • BrockSamson
    #6
    Igy igaz.
  • wraithLord
    #5
    Hát furcsa lenne, ha mindenki mindenben egyetértene.
  • BrockSamson
    #4
    Nem ertek egyet. Szamomra az STD idegesito volt, a Picard viszont egyenesen serto. Semmi gond nem lenne a Star Trek egyes elemeinek es semainak modernizalasaval (lasd: Orville), de itt az alkotok egyszeruen figyelmen kivul hagyjak a karakterek eloeletet, vilagnezetet es az evizedek alatt felepitett vilagot.
    A Strange New Worlds sem tokeletes, de legalabb nyomokban hasonlitott arra, amirol a Star Trek szol. Ha mindent elvetnek, ami ez egykori sorozatokat klasszikussa tette, akkor minek folytatjak? Irjanak egy masik scifit es kesz.
  • wraithLord
    #3
    Én még nem láttam a 2. évadot, de az összes Star Trek sorozat közül ez a legnézhetőbb szerintem. Az első évad tetszett.
    A viselkedés megváltozása magyarázható azzal is, hogy megöregedtek. Az ember nem viselkedik egész életében ugyanúgy, pláne, ha még történik is vele valami. Csillagflotta tisztekkel pedig szokott.

    Tény, hogy más, mint a TNG, de 35 évvel később csinálták, az pedig a filmiparban, közéletben, divatban stb. elég sok idő.
    A Discoverynél ez "túl sok"... de a Picard az nem rossz szerintem.
  • kalapos01
    #2
    "Olvastam a neten valamit, és most előadom, mint a saját véleményemet, mert egyébként szokás szerint gőzöm sincs a dologról."
  • Ender Wiggin #1
    csak minden karakter másként viselkedik, mint ahogy 6-8 éveadon át anno...