8
  • Sir Cryalot
    #8
    szoftvermérnökök meg menedzserek "Tényleg elég ennyi? ", normális hw-es vagy nem áll le velük vagy pénzért van ott, (vagy csak volt mint Carmack).
  • uwu2020
    #7
    Én is így gondolom. De szerintem a VR már most is eléggé ott van ha pl. játékokról van szó. A metaverzumban is van lehetőség, de nehéz megcsinálni, rengeteg munka, és tényleg minőséginek, kényelmesnek kell lennie, igazi luxus érzetet kell adnia, a sikerhez. Jelenleg ennek semmi nyoma az adatbevitel/érzékelés technológiája még nem tart ott. A metavertumokhoz a VR-nek szintet kell lépnie, a játékok szintje úgy tűnik nem elég.
    A Meta irányvonala pl. szerintem nagyon béna, nem fogadnék rájuk. Ez a katonai izé meg nevetséges, nem értem hogy indulhatott el egyáltalán. Szerintem még jó pár év eltelik mire kikerekedik, addig meg biztosan lesznek bukták.
  • asgh
    #6
    Nem a VR-el van a baj, hanem hogy konzumer platformot akarnak csinálni belőle anélkül, hogy a koncepció mind hardverben, mint user experience-ben kiforrotta volna magát.
  • uwu2020
    #5
    Egyáltalán nem meglepő. A metaverzum varázsigével elég sok buborék fújódott már, és még messze nem pukkant ki mind. Mondjuk én nem értem hogy hogy lehet ez. Amhol nincs koncepció, hogy képesek azt mondani, hogy mehet!? Én nem tudom mi az de divatszó és biztosjóaz... Tényleg elég ennyi?
    Ezen a vonalon én nem látom hol van benne értelem, de amúgy szerintem máshol meglesz a helye a metaverzumoknak, biztos hogy lehet azt jól is csinálni.
    Utoljára szerkesztette: uwu2020, 2022.12.19. 11:09:32
  • Sir Cryalot
    #4
    pénzt lehet kivenni
    ilyen így hát na
  • Sir Cryalot
    #3
    Nem a VR-t nem unják hanem hogy pénzt lehet kivenni a cégből a leple alatt és nem pofázhatnak érte a befektetők vagy legalábbis eddig még nem nagyon, de most már igen, és markyboynak is mea culpázni kellett már.

    Hát "boondoggle" na.
  • zola2000
    #2
    Nem unják még azt ezt a VR butaságot?

    Az összes VR sisakból 2021ig kb annyit adtak el mint PS vitából (kb 15 milliót) aztán a kihasználtságuk sem az igazi.

    A Facebooknak is úgy kell figyelmeztetnie a dolgozóit hogy video chat helyett a metaverzumot használják, de a dolgozók nem szeretnék.
  • Sir Cryalot
    #1
    lol lmao, Palmer Luckey meg a brit haditengerészetnél parolázott ( akik seggrészegen mennek szolgálatot felvenni atomtegeralattjáróra)