4
 • Zsoltee_a_bator
  #4
  A kozepkategorias kartyak piaca joval nagyobb.. Legalabbis a jatek piacon, AI -ban meg nehez az nvidiaval felvenni a versenyt mar csak a jelentos szoftveres elony miatt is.

  En is speciel inkabb az eros kozepkategoriat preferalom, meg ugyis, hogy lenne penzem felso kategoriara.. Kell a fenenek wtf 500 wattos kartya.
  Utoljára szerkesztette: Zsoltee_a_bator, 2022.12.16. 00:04:30
 • Dodo55
  #3
  Nem gond, ha a középkategóriában versenyeznek, hatalmas ott a kereslet, csak legyen verseny, legyen kínálat, legyen választék, üssék-vágják-gyilkolják egymást a gyártók az alacsonyabbnál alacsonyabb és annál is alacsonyabb árakkal, mert a fogyasztó nevű állatfaj ezért és csak ezért fogad el a fáradtságos munkájáért cserébe ilyen pénz nevű izét. Különben ugye inkább visszatér a történelmi módszerekhez és a bolt helyett vesz magának közvetlenül a gyárból videokártyát. Gyártósorral együtt akkor már nyilván, ha addig elment a seregével.
 • Ellaberin
  #2
  Egy tápcsatlakozó is bőven elég, ha meggyullad.
  Kb. ennyi a Koduri féle hablaty arra, hogy miért készít a jövőben is közép kategóriás kártyákát felső kategória helyett. Már csak az kérdés árakban ez hogyan köszön vissza.
 • Gabbbbbbbbbbbb
  #1
  Egy tápcsatlakozó is bőven elég lehet egy százezres villanyszámlához.(na jó, azért talán nem) Sokan pedig 400fps-re járatva égetik az energiát CS közben.
  Utoljára szerkesztette: Gabbbbbbbbbbbb, 2022.12.15. 11:37:13