4
  • Ellaberin
    #4
    A melegvízionálás újbóli este a ms újonc felvételiseknél.

    Balf..szkáim a víziótókat mi 15 évvel ezelőtt már használtuk a Cisco direkt megoldásaival. Képzeljétek automatikusan a beszélőre fókuszált már akkor is a kamera meg a mikrofon....

    Annyi különbséggel, hogy nem szakadt meg, omlott össze, tűnt el a hang vagy a kép, nem kellett huszonöt almenüben kisakozzni, hogy mit kapcsolt ki vagy be a teams nevű förmedvényetek.

    Digitális tábla 8000 euróért, paszmeg! Tíz éve fel voltunk háborodva, hogy (ennek a töredékéért) digitális táblákat kaptak az iskolák - szintúgy a cégetek túlárazott termékét.

    Komolyan mondom, hogy k.rva nagy baj van a mostani generációval, ha arra sem emlékeznek mivel tanították őket és ezt még innovációnak adják el.
  • Tetsuo
    #3
    Ráadásul nem is lehet testreszabni.
    Az avatár szó igaz, hogy (eredetileg) alászállást jelent, de mára önmagára, a szó jelentésére is igaz. :-/
    Utoljára szerkesztette: Tetsuo, 2022.12.03. 03:15:32
  • CairoJack
    #2
    Szép-szép, de nem lehet, hogy előbb azt kéne megoldani, így 25 év után, hogy egy nyomoronc konferenciahívás ne szakadjon meg 10 percenként, meg ne essenek ki belőle emberek, meg ne álljon le a hang?
    Mert jelenleg az a helyzet, hogy egy negyed órás Teams meetinget nem lehet technikai gubanc nélkül megoldani. Mindezt úgy, hogy amúgy mindenkinek hibátlan a netkapcsolata, sőt, ugyan ilyen fos minden, ha két olyan cég beszélget, ahol gigabites bérelt vonal van behúzva.
    Ez olyan, mintha úgy terveznének önvezető autókat, hogy azért heti 1-2 alkalommal még csak ki-kiesik a kerék a kocsi alól, menet közben.

    Előbb az alapokat kéne normálisan megoldani...
  • Sir Cryalot
    #1
    Ezeknek is milyen unalmas élette lehet ( két eurovision közt, hihi).