9
 • kalapos01
  #9
  Ó, ez nagyon Móricka volt.

  (Szerintem egyáltalán nem nemkemény dolog beismerni, ha valakinek lövése sincs valamiről, és biztos, hogy jobb, mint álkeményen elég komoly butaságot mondani, és így elárulni, hogy valakinek lövése sincs valamiről.)
  Utoljára szerkesztette: kalapos01, 2022.12.02. 09:33:33
 • kiralysanyi
  #8
  Egy két hónapos, akiakartamárúgyismegnézte sorozatepizód fele akkora nézettséget produkál, mint egy premier.Mindjárt lehidalok, ez az év híre...
 • Nos
  #7
  Sajnalom, ha nem ment jobban, mert nekem bejon a stilus. Igaz, a legutobbi nem animacios SW sorozatok jo resze tetszett. Az Andor kimondottan erdekes a komorabb hangvetelevel. Egyedul a Boba Fettnel ereztem azt, hogy ott kihagytak egy nagy ziccert, annak a forgatokonyve es szerintem a kivitelezese is elmarad a Manda|Obi|Andor szinvonaltol.
 • kalapos01
  #6
  "A D+ csak az utolsó negyedéveben 1,5 milliárdos veszteséget termelt. "

  Ööö, kontextus? És ez valami fúú-dolog? GOTCHA? Vagy félreérted a jelentését? Ez azt jelenti, hogy rohadt sokat költenek új tartalmakra, amivel mindenki jól jár. (hint: Minden streaming szolgáltató evör folyamatosan veszteséget termel.)
 • Ender Wiggin #5
  A D+ csak az utolsó negyedéveben 1,5 milliárdos veszteséget termelt. Az Andor lehet, hogy jó, de két baj azért van vele:
  1. a készítők kihangsúlyozták interjúban, hogy szerintük az nem baj, ha egy star wars sorozatban semmi star wars nincs.
  2. hiába volna egy minőségileg elfogadható sorozat, a disney teljesen kiölte a potenciális nézőkből az érdeklődést a rengeteg szarral...
  Utoljára szerkesztette: Ender Wiggin, 2022.11.30. 19:28:59
 • Ellaberin
  #4
  Na nekem meg pont tetszett. Na azért a szalagcímektől messze áll, mártmit hogy a legjobb sci-fi az elmúlt években.
  Ami tetszett, hogy nem a Disney-től sz.rrá vált gyerek sorozat lett. Az tény, hogy egy sima krimi - bármelyik idősíkon-, bármelyik filmes univerzumban el lehetne helyezni.
  Ugyanakkor én nem éreztem azt, hogy csak egy temetés volt, izgalmas volt a börtön is és a többi történés is, ami lassan vezeti fel, hogy hogyan lesz valakiből valamilyen ellenálló és hogy maga a rend "termeli" ki, alkotja meg.
  Mert, ha értve nézed a sorozatot pont azt mutatja meg, hogy hogyan neveli ki a saját ellenségeit a birodalom, olyan pitiáner húzásokkal, hogy a semmiért börtönöz be bárkit élete végéig.

  És hogy a vitába is beleszóljak, szerintem a leírtak szerint pont, hogy kevés volt az eddigi 12 rész, mert ennyi idő alatt nem lehetett mindenkinek a szájába rágni miről szól a történet. Ha kevesebb rész lett volna még kevesebben értik meg, hogy egy jellemfejlődést látunk.

  Az meg, hogy a tv-ben hogy fogadták az első rész után egyértelműen arra utal, hogy a nézők közül majd mindenki Star Wars popcorn mozit várt a többi sorozat alapján. Ez meg nem az, és részemről ne is legyen az. Mert már olyan alacsony a léc, hogy a moziba már nem ülök be a cím hallatán. Pedig gyerek koromban A Birodalom visszavágra egy órát álltam sorba a jegyért kétszer is egymás után :)
 • Macropus Rufus
  #3
  "A többiek akkor vajon melyik Disney+ sorozatot nézték szeptemberben? Vagy aki előfizet csak a Hannah Montanáért és a Micimackóért fizet?"
  mert szted más sorozat és/vagy film nem megy ott mi?

  "Hát, aki attól szűköl, hogy egy sorozat 20 résznél több, az nagy meglepetések fogják még érni az életbe. Én már láttam 30 részes sorozatot is."
  Azzal ugye azzal tisztában vagy, hogy ez nem f@szméregetés... Te már láttál 30 részeset is... Igen én is. De annak volt értelme. Ennek meg nincs értelme. Nincs értelme 24 részre széthúzni azt ami 12-ben is el lehet mesélni. Ebben a sztoriban nincs 24 résznyi kraft. (12 rész közel fele egy temetés volt. Ahol ráadásul még a temetési zene is valami nagyon gagyi volt. )

  Egyéb iránt leszokhatnál már arról, hogy a kommentelők kommentjeit fikázod, mert ez egy igazán egysíkú gondolkodásra utal. Te - egy-két kivételtől eltekintve - nem a topic-hoz szólsz hozzá hanem a kommentelők kommentjeit fikázod, ami gáz sztem.

  "Mármint globálisan a 100 vagy 150 vagy 200 vagy mennyi millió előfizetőből 1 millióan. Érdekes elképzelés. A többiek akkor vajon melyik Disney+ sorozatot nézték szeptemberben? "
  egy egy tipikus 1bites gondolkodású ember írása. Mivel a hozzászólásom az Andor sorozathoz szólt ezért értelem szerűen amikor azt írtam, hogy a Disney-nél sem nézik sokkal többen akkor nem akármilyen sorozatra gondoltam hanem erre.
  És még valami: ízlésben egy okos ember nem vitatkozik. Te meg folyton ezt teszed. Neked tetszik. Nekem meg nem annyira. De beszólsz ezért, én meg nem...

  Ultra gáz vagy haver. :|
 • zetortraktor
  #2
  Hát, aki attól szűköl, hogy egy sorozat 20 résznél több, az nagy meglepetések fogják még érni az életbe. Én már láttam 30 részes sorozatot is.

  "Sztem am. Disney-n sem nézik sokkal többen. "

  Mármint globálisan a 100 vagy 150 vagy 200 vagy mennyi millió előfizetőből 1 millióan. Érdekes elképzelés. A többiek akkor vajon melyik Disney+ sorozatot nézték szeptemberben? Vagy aki előfizet csak a Hannah Montanáért és a Micimackóért fizet?
  Utoljára szerkesztette: zetortraktor, 2022.11.30. 16:00:03
 • Macropus Rufus
  #1
  ez tényleg érdekes adat. Sztem am. Disney-n sem nézik sokkal többen. Sztem sem olyan nagyon jó. Látványosnak sem az. A Sztory meg 24 részre van húzva ami megint csak nem okés. Az Obi Van legalább lezárta az első évadban az elkezdett sztorit.