8
-
Ellaberin #8 Tegnap beletekertem az egy 6+ órás végigjátszásba. Lehet részenként , mint film végignézem :D -
Ender Wiggin #7 Szerintem jó játék. És a gépigény sem csillagászati. A woke-osított Dead Space-nél mindenképpen vonzóbb... -
Ellaberin #6 Hát, na ezt rosszul tudtam. (Mintha a YT-on UE5-nek láttam volna beharangozni.)
Viszont a cikk sokkal nagyobb bajokat ír, az viszont gáz. De várjuk meg míg kijön és majd fél-egy év múlva már játszható is lesz :P -
Sir Cryalot #5 https://wccftech.com/the-callisto-protocol-pc-stuttering-is-unbelievably-bad-says-digital-foundry/
lmaooooooooooo és még mindig van lejjebb -
Sir Cryalot #4 "The Callisto Project was created with one of the final iterations of Unreal Engine 4 and with access to a full motion capture studio - and this ..."
publicity stunt
ingyenreklámot csináltak egy karakter importtal lmaooooooooooo -
Sir Cryalot #3 nem ue5 -
Ellaberin #2 Nos, ha a minimum tényleg ennyi, akkor az Unreal5 valóban jól sikerült darab. -
Sir Cryalot #1 "Olyan élethűek a Callisto Protocol motorjának erejét bemutató karaktermodellek, hogy alig lehet megkülönböztetni őket a valóságtól
Az Unreal hihetetlen ereje"
:DD várom a prohardveres maszkulin jelzőket videojátékokra, izmos,szőrös stb. Lesz itt még wájemsziéj is.