7
  • Vanek úr
    #7
    A legszebb: az indokoddal pont magad ellen beszéltél. Lásd:
    "Ha nem futnak, akkor nem kapom meg a frissítést és amikor épp játszani akarok, akkor várhatok. Nem csak a játék frissítésére, hanem a store frissítésére is."
    Vagyis ha nem megy a Steam, akkor nem tudsz semmivel játszani. Ha viszont több store-ban vannak játékaid, akkor át tudsz menni játszani a másik áruházba egy ottani játékoddal. Nem kell arra várni, hogy a Steam (vagy bármelyik másik áruház) újra menjen. Ezt jelenti a többlábúság.

    De egyébként #4-ban írtakkal tökéletesen egyetértek. :D
  • Vanek úr
    #6
    Az Origin-EA app ugyanaz. Csak az Origin megszűnt, nem viszi (nem fejleszti) tovább az Electronic Arts, és helyette csináltak egy új alapokon nyugvó store-appot: az EA play-t (vagy rövidebben EA-t). :)
  • Ellaberin
    #5
    Azért az Epic Games is jelentős. Ráadásul náluk rendszeresen jelennek meg ingyenes címek még olyan 1-3 éves játékok is, amik - az egy hetes időszak letelte előtt és után 10-30 + $, Eu áron mennek. (Sokáig az is szempont volt, hogy a Steam itt nem hajlandó csak Eu-ért adni a játékokat, mára már a Forint kiköszörülte ezt az egyenetlenséget -> egyformán sz.r a $ és az Eu árfolyama, sőt a $ drágább.)
    És ott van GOG is összeszedve mindenhonnan a jóárasított termékeket, meg saját akciókkal.
    Szóval én nem zárkózok így be. Nem is zavar a sok store, csak az, ha egymásra mutogatnak 1-1 játéknál - de túlélem :D
  • Major
    #4
    Szerintem be is estek az Ubi részvények, mivel kiderült, hogy RJoco Steamen kívül nem hajlandó más platformon játékot vásárolni.
  • Sir Cryalot
    #3
    "
    Mindenképpen fontos megjegyezni, hogy egyelőre semmilyen hivatalos bejelentés nem látott napvilágot a Ubisoft PC-s szegmenssel kapcsolatos terveiről, "

    az úgy általában véve is meglepő lenne hogy bármilyen perifériával pc-re akarnának betörni :DD
  • RJoco
    #2
    Ha egy akciónál vagy bundle-nál látom, hogy nem steam-es a játék, de elérhető lenne steam-en, akkor nem is érdekel.
    Ha nem elérhető, akkor mérlegelem, hogy mennyire fontos nekem. Annyi más játék van, amivel játszhatom és akarok is játszani. Muszáj valahogy szűrni.
    A rengeteg store meg nem járható út. Ha nem futnak, akkor nem kapom meg a frissítést és amikor épp játszani akarok, akkor várhatok. Nem csak a játék frissítésére, hanem a store frissítésére is. Így egyedül csak a steam fut, a fontos címek meg mindig és azonnal naprakészek. Ráadásul az egyik legnagyobb adatbázissal rendelkeznek.
  • Ellaberin
    #1
    Már eléggé zavaros katyvasz a ki-kivel van, kit lehet, kell összekötni egy-egy játéknál, egy totális pókháló.
    Lassan több game store ikononom van az asztalon, mint játék, de az szokott felcseszni amikor egy játék bekéri az egyik store-t , majd a játék közli, hogy mostmár ebből lépjek ki ő beléptet egy másikba, mert úgy hajlandó elindulni. (Ha jól rémlik Origin- EA együttállás, ami ezzel szórakoztat)