6
 • dyra
  #6
  Nem volt egy nagy eresztes az 1. Bugyuta történet gyakorlatilag egy kiszinezett Föld bolygón. A folytatás nem fogja hozni közel sem azokat a számokat. Részben azért is mert már a folytatás is blodseg. Ha oda visszamennek az emberek akkor letaroljak oszt csa. Mégegyszer nem jön be a nyilakkal lovoldozunk tankokra történet.
 • Dynamic
  #5
  Nekem az Avatar képi világa semmi olyat nem nyújtott, amitől levegőért kapkodtam volna. Pedig abszolút pozitívan álltam hozzá. Olyannyira, hogy emlékszem kapásból 2 jegyet akartam venni az IMAX-be, mert én is egyfajta csodavárással viszonyultam a filmhez.
  Na ehhez képest már másodikra meg sem néztem, mert a film minden pillanata irritálóan közhelyes, a grafika meg csak simám szép. Szerintem a látvánnyal kapcsolatos csalódásomnak az volt az oka, hogy anno az összes IMAX filmet megnéztem és sokadik filmként közel nem volt akkora hatással rám, mint több ezer másik embernek, akinek első IMAX élménye.
 • kalapos01
  #4
  Fikázhatod a történetet, de az korrekt volt, tanulságos, klasszikus, tipikus, időt álló, semmi gond nem volt bele, de a látvány olyan, mint bármelyik profi és realisztikus animációs filmé, azt sosem értettem, hogy mi benne a pláne. Videójátékos animációkban is vannak zseniálisak, mégsem kerülnek moziba.
 • Gabbbbbbbbbbbb
  #3
  Szerintem nagy siker lesz. Mert elképesztő audiovizuális élmény volt az 1 és ez is az lesz, 3d nélkül is. (mai napig páratlan a maga nemében) Lehet majd megint jogosan fikázni a story-t, de én nem amiatt fogok beülni a moziba.
 • kalapos01
  #2
  Így van, de ebből levonható akkor a következtetés, hogy a film nem a technikai jellemzői miatt érdekel majd sokakat. Hanem önmaga miatt.

  Én meg voltam évekig győződve arról, hogy a folytatásnál hatalmas lesz a visszaesés érdeklődés szempontjából, és az is lehet, hogy az is lett volna, ha pár éven belül jön, de most már az sem lepne meg, ha (módjával persze) jó nagy siker lenne.

  (Mondjuk ezek a hipermodern meg mocap animált cuccok, mint az Oroszlánkirály, van, hogy tömegeket vonzanak.)
 • Ellaberin
  #1
  Annyi CGI film jött már ki az első rész óta, hogy felsorolni sem lehet. Ráadásul a 3D láz nem hogy lecsengett, de egyenesen kútba esett.
  Vagy nem is lesz 3D-s? Lemezen meg majd 4K HDRx és kész?