11
  • Sir Cryalot
    #11
    közbenmeg hallatott magáról a pokemon GO-s cég is.
    Ez jelenlegi konzumer csúcstech és köszönőviszonyban nincsenek 70el. Aminek egyszerű módja az lenne hogy nincs eye relief (hely a normál szemuvegnek) de általában azt se lépik meg.
  • Sir Cryalot
    #10
    Itt AR szemuvegrol beszelunk altalaban meg projektor szkrin szimulaciorol :)

    Tehat vagy fekete hatter (elonyos) vagy takaras (kevesbe de automata )
  • Sir Cryalot
    #9
    Kizart hogy az epson 70fov vagy 4k.

    Iszonyat szopas megy minden egyes fokert 55átló fölött.

    70 folott szopas a negyzeten mert hajlitott az egesz.

    Tulkepp ezert nem terjed mert 4k ehhez kepest nem muveszet meg a streaming se.

    De 55 atlo az egyreszt vertikalisan is keves (igazhogy kevesebbet szoktak meg sokkal de az nem "orthoscopic" ) meg first person jatekba is keves. Ha meg a jateknak van sajat fovja az torz.
    55-65 az third personre eleg.
  • Sir Cryalot
    #8
    Kizart hogy az epson 70fov vagy 4k.

    Iszonyat szopas megy minden egyes fokert 55átló fölött.

    70 folott szopas a negyzeten mert hajlitott az egesz.

    Tulkepp ezert nem terjed mert 4k ehhez kepest nem muveszet meg a streaming se.

    De 55 atlo az egyreszt vertikalisan is keves meg first person jatekba is keves. Ha meg a jateknak van sajat fovja az torz.
    55-65 az third personre eleg.
  • Zsoltee_a_bator
    #7
    Nem futottak meg -nek neveznem, csak mobil gaming.. korlatozottabb

    A Vr tenyleg jo lehet szallithatosag szempontbol, ha kinovi a felteglasagot, de azert azzal is van gond.. mikor fpv quadcoptert vezetek terepen, elegge para, hogy nem latom a kornyezetem.. gamingnel meg nem is hallanam. Ha van rajta kamera es abbol is latsz inputot, az segit valamit.
  • kvp
    #6
    "A nintendo sosem gyartott ilyet.."

    Switch???

    "Remelem arra sem kell sokat varni, hogy az egyszerubb laptopokat is kivalthassak toldalekok hasono modon."

    Erre jelenleg is van mod, de aosp-s telefon kell hozza es mukodik is. Az app-ok tamogatasa hianyzik, maga az android es a hardverek reges reg tudjak ezeket. Ha van keznel bluetooth-os billentyuzet es ragcsalo, akkor barmifele toldalekok nelkul lehet wifi-s kepernyomegosztassal (pl. egy samsung tv-n) dolgozni mar most is. Mindezt a legtobb friss android-os telefon kezeli szoftver telepites nelkul.

    Igazabol a game controller tamogatassal is pont ez a gond, keves jatek kezeli oket, de amugy az android rendszer mar a 2.x idejen is tudta. Nekem anno volt ket full querty-s, dpad-es android-os telefonom, htc es sony. Teljesen jol ment rajtuk wasd-al a quake is, a sony-n parszor futtattam gimp-et is desktop modban, lassu volt mint a doglott csiga, de hiba nelkul ment. Azota eltelt 11 ev es a telefonok csak erosebbek lettek, de butabbak nem. A gond az, hogy a legtobb ember ezekrol a feature-okrol nem tud, a gyartok meg nem reklamozzak.

    "Streamelt 3D játék wearable display-el (nem féltégla) 70+ FOV-al meg amit mindenki szeretne ehelyett, és az csak streamingel megy mert 70FOV-hoz 4K passzol."

    Az epson moverio szemuvegek tudjak es azokhoz egy kijelzo nelkuli android-os telefon jar display controller-nek, lokalis pc-s workstation es felhos streaming tamogatassal. Letezik, csak draga. (szerintem a flip up-os rogzitesu kombo AR-VR szemuveguk a legjobb, az meg sisakra is felrakhato es van hozza repeszvedelem is, hogy kevesbe torjon hasznalat kozben)
  • Sir Cryalot
    #5
    Kiskijelző oldalára rakott kontroller meg konzoljáték az nintendo plusz a "futottak még".

    Streamelt 3D játék wearable display-el (nem féltégla) 70+ FOV-al meg amit mindenki szeretne ehelyett, és az csak streamingel megy mert 70FOV-hoz 4K passzol.
  • Zsoltee_a_bator
    #4
    A nintendo sosem gyartott ilyet..

    Ez egy jo trend. Mar evtizedek tele a padlas mobil konzolokkal, kulonfele gyartoktol, platformon. Ez ma mar tobbe kevesbe szuksegtelen, a hardware nagy resze mar ott van az emberek zsebeben.

    Remelem arra sem kell sokat varni, hogy az egyszerubb laptopokat is kivalthassak toldalekok hasono modon. Kepernyo, billentyuzet, eger mar reg megoldott, leginkabb mar a software a korlat, nem a hw. Az androidnak az ezzel kapcsolatos featurejeit egyelore halogatjak, meg mindig tul sok a tennivalo a telefonos vonalon. Samsung probalkozik, de brand-specifikus megoldasok nehezen fognak kritikus tomeget megutni.
  • RJoco
    #3
    Ez így ránézésre a Razer Kishi v2 koppintása. Bár ezen nem látom a két extra "programozható" gombot. És egy, kettő máshol is van, de formára igencsak hasonlít rá.

    Jó lenne, ha ezeket úgy csinálnák meg, hogy fogadja tokkal együtt a telót, de sajnos arra gyakran veszik a fáradságot. A Kishi-be éppen belefér egy teló tokkal, ha nem valamelyik nagyobb high-end, mint az S22 ultra. Azért ez is belefért, csak 1 mm-rel meg kellett emelni a jobb oldal felső műanyagját és meg kellett reszelni az usb csati körüli műanyagot, hogy az beférjen a tok kivágásába. Eleve így kellett volna gyártani...
    Jó vele játszani. Sokkal jobb, mint a képernyőt taperálni. Feltéve, ha olyan játékkal játszok, ami támogatja.
  • Sir Cryalot
    #2
    Retrográd ez is, mert épp most a nintendot kell majmolni.
  • Zsoltee_a_bator
    #1
    Jok ezek a kontrollerek.. Remelem meg jobban elterjednek, hogy software is legyen. Aranyaiban nagyon keves konzol-szeru jatek van androidra. Addig is segitenek az emulatorok valamit.