4
  • kalapos01
    #4
    "Sajnos az MCU napjai úgy fest leáldozóban vannak ha valaki a régebbi filmjeik stílusát szereti."

    Minőségben lehet, bár amikor még néztem, akkor nem voltak nagy eresztések a filmek. Viszont amíg sokan úgy pufognak, hogy nem jók a filmek, hogy megnézik, addig a bevételekkel nem lesz gond, és az irányt tartani fogják, mert látják, hogy ez kell a közönségnek. Leáldozni igazán akkor fog, amikor az emberek nem mennek el moziba, ami egyelőre eléggé sansztalan. Mert itt is oly sokszor lehetett olvasni, hogy "ez de rossz film. de azért megnéztem az első pár napon".
    Utoljára szerkesztette: kalapos01, 2022.11.22. 19:42:03
  • nirriti
    #3
    Az egész 4. fázis lényegében fájdalmas. Pocsék filmeket közepes Marvel filmek váltogattak. A legjobb film és az egyetlen amit tényleg jónak merek nevezni az nem is a Marvel műve hanem a Sony-é (Spiderman No Way Home). Még a Dr. Strange-t is sikerült elkefélniük egy bugyuta forgatókönyvvel.
    Már ott tartok, hogy nem számolom a heteket/hónapokat mire végre kijön egy új filmjük mint régen hanem a mozi oldaláról derítem ki, hogy kijöttek valamivel mikor nézelődöm, hogy érdemes-e elmenni bármilyen filmet megnézni.
    Ez a film sem segített a helyzeten. Itt volt a lehetőség,hogy Wakanda-t jobban megmutassák meg minden. Helyette párbeszédeket nézünk folyton és a fekete párduc a film legvégéig gyakorlatilag nincs is benne a "saját" filmjében. Arról meg, hogy minden szuperhőst lecserélnek lányokra mostanában kár vitatkozni. Sajnos az MCU napjai úgy fest leáldozóban vannak ha valaki a régebbi filmjeik stílusát szereti.
    Utoljára szerkesztette: nirriti, 2022.11.22. 19:28:44
  • Midas
    #2
    jobban jahh XD