4
  • nlght
    #4
    Hát haver szerintem te se érted miről zagyválsz, kicsit konkrétabban szedd össze a mondandód.
  • nlght
    #3
    Közvetve pont ez az ember indította be a legutóbbi dominók dőlését (FTX/FTT ügy), mert hirtelen kiutalt 2 milliárd dollárt az FTX-ről, hogy utána olcsón felvásárolja a konkurenciát.
    Más kérdés, hogy a balfasz MIT egyetemisták által alapított FTX se számviteli folyamatokkal, semmilyen szervezéssel, se belső szabályokkal nem rendelkezett, mert mindent a szélhámos CEO irányított - sokszor a tövényeket megszegve mert az ügyfelek pénzével gamblingezett - home officeból, a bahamai luxushotelből. A köré gyűlt haverok csak bábok voltak a cégben. Szóval nem csodálkozok hogy dőlni kezdtek a dominók.
  • Sequoyah
    #2
    Nem lehet a semmire szabalyokat epiteni, ugy hogy senki sem ert semmit belole. A kozlekedesi szabalyokat is csak az UTAN fektettek le, hogy mar megvoltak az elso autok es balesetek.

    Sok innovacio mar a szuletesekor megakadt volna, ha idejekoran beszabalyozzak. Hagyni kell ervenyesulni, hogy egyreszt fejlodhessen, masreszt lassuk a negativumait, mert a semmire nem lehet szabalyt epiteni.

    Es egyebkent a kripto-recesszio nem terjedt tovabb sehova, szoval utolag sem tunik ugy hogy elkestek volna. Csak azok vesztettek penzt, akik a mindenfele figyelmeztetes ellenere is ebbe fektettek.
  • Ellaberin
    #1
    Erre szokták mondani, hogy eső után köpönyeg?
    Addig míg szabadrablásos módszerrel feketén 1000 milliárdokat kaszáltatok nem volt baj? Most meg amikor kidurrant egy lufi kapálóztok a világbékéért?

    Normális rendszert úgy terveznek, hogy az alapokat fektetik le és arra építkeznek. Itt meg néhány (millió?) tartotta a tetőt, míg alá akartatok falazni - ala Mekk Elek.