Egyre több helyen lőnek a délelőtti mozizásoknak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nagyon szépen bekeretezted a dolgokat és kihagytad a lényeget, a 2022-t, de persze már előtte is látszik.

Senki nem beszélt a múltról - arról sok éve beszéltünk, mindenki pontosan tudja, hogy régen hogy alakultak a bevételek. Ma ma van. A jelen. Nőnek a mozis bevételek. Gigasiker is voltak idén. Lesz is. A lényeg, hogy tavaly nőtt az előző évhez képest. És idén nő az előző évhez képest. NNNNNYILVÁN tudjuk, hogy miért. De én nem arra reagáltam, hogy "Pár éve éveken át eleve csökkent a mozilátogatók száma. ", hanem arra, hogy "Eleve csökken a mozilátogatók száma. "

Mert ugye nem csökken. Hanem nő.
Na jó nő. Ha úgy vesszük, hogy 72%-al zuhantak be a covid miatt akkor 1%-os emelkedés is növekedést jelent, de ez a szám még kb. a fele ami 2019-ben volt. Szóval bezuhant. És nem is fog sztem vissza térni a 2019-es érték. A jegyek jelentősen megdrágultak. Ha belegondolok, hogy egy 4 fős család 3000/fő jegy áron megy be a moziba akkor 12000Ft-ért már kb. 4 streaming csatornára is előfizethet a család. De ha mellé teszem az aranyába mér popcon-t meg az üccsit akkor bőven bele fér havi egy mozisás árába havi 4 streaming csatorna előfizetése.
Szóval el tudom képzelni, hogy picikét még nő, de aztán megáll. A ilyen árak mellett a mozik korszaka lejárt nálunk.

Mess with the best, die like the rest Linux4ever

"Eleve csökken a mozilátogatók száma. "

Mármint nő.
vizes
Persze, vannak ők is, de nem hinném, hogy ők akkora forgalmat jelentettek volna. Eleve csökken a mozilátogatók száma.

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

Szabadságon lévők, délutánosok, nyugdíjasok? azért van elég ember hétköznap délelőtt is
Most úgy öszintén, ki az, aki hétköznap délelött moziba ment? Esetleg ovisokon vagy iskolás osztályokon kívül?

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10