5
 • kvp
  #5
  Wifi es ha a dronon van, akkor bluetooth (mind a sima es a low energy). De egy lora node meg a szomszed keruletbol is vilagit, szoval azt nem akkora feladat megtalalni.

  A GSM sebezhetosegeirol meg kulon konyvet lehet irni, a bemehetoseg pedig nem javult az 5G-vel sem, mert a szabvanyban nem cel a rejtozkodes.

  Az UTP vagy meg inkabb az STP kabelezes viszont nem tamadhato ilyen modon. (az UTP-hez ha eleg kozel megyunk akkor latszik, az STP nem)
 • z5oTtu
  #4
  Ha jol ertem, ez csak a WIFI-t tudja felterkepezni. Reszben ilyenek miatt csinalom UTP-n az okoseszkozeimet. Radiora ott a LoraWAN, BLE stb. Telefonon meg eleg csak akkor kapcsolodni WIFI-re, ha videot nezek. Persze a valosagban sokszor bekapcsolva marad a WIFI. Laptopot is ritkan dugok UTP-re. Elgondolkodtato.
 • kvp
  #3
  Ez akkor mukodik, ha csak egy hatalom es egy elit van a vilagon, tovabba nincsennek meg ellenallo csoportok sem. Abban a pillanatban, hogy tobb konkurens hatalom van jelen, mar oriasi sebezhetoseget jelent.
 • end3
  #2
  A nyílt társadalom iránti igény megvalósításán szorgos agyak már évtizedek óta dolgoznak. A baj az, hogy úgy képzelik, hogy az elit számára fentről lefelé legyen "üvegből", hasonlatosan a kintről tükröző bevonattal ellátott üvegek mintájára. - A társadalom 98%-a számára, "lentről felfelé" tekintve, már semmi sem látszódjon!!!
 • kvp
  #1
  Ennek korabbi valtozata sok-sok eve meg kutyat hasznalt ugyanerre, mint hordozo eszkozt, de a technologia reg ota ismert. A dron hasznalata ujdonsag. Ezert van az, hogy ha igazan vedett rendszert akar valaki, akkor arnyekolt utp kabelekkel kot be minden rendszert egy epuletben. A szemelyeknel levo okoseszkozok kovetese pedig mar amerikai katonai tamaszpontokat is buktatott le (raadasul pontos terkepet rajzolva roluk), szoval nem igazan lehet ellene vedekezni, kiveve ha tilos ilyet viselni munka kozben vagy a teljes epulet aranyekolt es sajat belso gsm cellai vannak, ceges tuzfal mogott. Az 5G alapu gyarak eseten ez kb. a minimalis elvaras lenne.