7
 • kalapos01
  #7
  Nyilván, aki tájékozatlan, az azt hiszi, hogy nincs eredeti ötlet, pedig rengeteg van, filmben, könyvben, minden médiában, de itt a nagy kérdés, hogy valaki, akinek semmi információja nincs valamiről, miből gondolja arról, hogy nem eredeti. Mármint arra a srófra jár az agya, hogy ha egy film romantikus, az nem eredeti, mert már láttunk romantikus filmet, ha készül egy akciófilm, akkor az nem eredeti, mert akciófilm és mert egy már ismert "világban" játszódik? Ez eléggé ordas baromság. Mármint az, hogy pistike még semmit sem tud, és "nem eredetizést" sír, miközben ami eredeti, meg sem nézi.
 • grobs
  #6
  Az ezeréves hős. Alapvetően nincs eredeti ötlet. Az a kérdés mindig, hogy milyen az ez elbeszélés stílusa. Ha jól felépített akkor lehet belőle jó film ... de ahhoz még millió dolog kell.
 • kalapos01
  #5
  Az baj, ha valami nem eredeti, de jó? És pont te írod, aki nem túl eredeti filmeket néztél mostanában. Nem értem.
 • duke
  #4
  "Keanu Reeves visszatérhet a női John Wick-filmre "

  Ezek szerint nemet valtoztat ?
 • Ellaberin
  #2
  Bár már évekkel korábban is feltűnő jelenség volt Ana de Armas, de a 007-s film meghozta a filmáradatot belőle.
  Azért kicsit fárasztó bulivúdi tendencia, hogy amikor valaki megcsillan azonnal milliónyi főszerepet kap és a csapból is ő kezd folyni.
  Nyilván neki most kell felülni a hullámra és mindent (is) elvállalni, azért remélem a kötelező évi 5 ZS kategóriás filmezésig nem fog eljutni. ;)
 • IMYke2.0.0.0
  #1
  Nagyon "eredeti" filmötlet... :(