10
 • Macropus Rufus
  #10
  Nekem spec. hiányoznak belőle az idegen fajok. Mindenhol embert látok. 1-2 idegennel megfűszerezve. Azért ez nagyon gáz. Gondolom majd valamelyik részben kitérnek arra is, hogy a birodalom szép fehér tiszti egyenruhái mikor sötétedtek be. Aztán ott van ez az Andor gyerek. Ez amolyan Buster Keaton. Egy kibaszott mimika nincs az arcában. Pablo Pascal több érzelmet tudott belevinni a játékába úgy, hogy az arcát sem láttuk mint ez a csóka... Még van 4 rész azt még megnézem. De a második évad már nem fog érdekelni. Pedig azt hittem jó kis sorozat lesz. Az Obi Van sorozatban azért ott volt a Vader és Kenobi harca ami azért valljuk be eléggé látványosra sikeredett. Az Andronak még ez sem jött össze. Eddig egy komolyabb csihi-puhi volt a zsé lenyúlásakor... és az is eléggé erőtlen lett.

  Utoljára szerkesztette: Macropus Rufus, 2022.10.29. 19:38:16
 • BrockSamson
  #9
  Az a vicces, hogy az emberek allandoan fanyalognak a tul sok akcio es az altalanos sekelyesseg miatt, de amikor keszul egy sorozat, ami nem ezekre epit, akkor erdekes modon a tobbseget nem erdekli, mert "unalmas". Hollywood pedig nem hulye, ehhez igazodik.
 • dyra
  #8
  Az a senkit kategória. Ne engem okolj kapitalizmus van.
 • Sequoyah
  #7
  Nem rossz egyaltalan, de egyaltalan nem erzem a kesztetest arra, hogy este megnezzem a kovetkezo reszt...
  Jo a hangulata, de elegge kisstilu a sztori, legalabb is az elejen. Nem tudom hogy kesobb felporog-e.

  A Mandalorianban pont megvolt a kozeput, hogy nem egy univerzum-megvalto konfliktusrol van szo megint, de azert nem is erdektelen.
 • nlght
  #6
  Hát kénytelen vagyok adni a tömeg véleményére, mert a kritikusok véleménye lófüttyöt nem ér, elég ha megnézzük a rotten tomatoest... a tényleg jó sorozatok a tömegnek is tetszenek, az erőltetett woke faszságok meg csak a kritikusoknak 90+ %, a tömeg számára inkább 40% körül vannak ezek.
  Az imdb-t meg inkább hagyjuk...

  Ha esetleg arra céloztál, hogy nézzek meg mindent én előválogatás nélkül, akkor közölném, hogy erre biztosan nem lenne időm, szal marad a válogatás.
 • kalapos01
  #5
  nem volt nagy budget a sorozat mögött, mindent virtuális díszletben forgattak, nem kellett utazni, kinti forgatni, sok díszletet építeni.

  “ Mivel a 4-ből a konszenzus szerint a Mandalorian a legjobb, ezért a többit el se kezdtem inkább.”

  nem hiszem, hogy lenne ilyen konszenzus. szerintem te a tömegvéleményre célzol, amiért jár a respekt, marmint, hogy bevállalod, hogy a nyáj véleménye számodra a fontos, de pont abból kiindulva, hogy a tömeg kedvence nem jött be, nem biztos, hogy arra kéne következtetni, hogy a többi sem jönne be. sőt, konkrétan az ellenkezője logikusabb lenne.

  idővel egyébként pont ellenkezőleg fogsz gondolkodni. nembiztos, hogy a tömeget kell követni. a tömeg nem fog a legjobb filmekre és sorozatokra rávetődni.
 • kalapos01
  #4
  az új pistike matek szerint

  senki = jó pár millió, de inkább tízmillió ember.
 • dyra
  #3
  SW jedik es sith-ek nélkül kb senkit nem érdekelnek.
 • vrob98
  #2
  Eddig valóban így volt, a színvonal egyre csökkent. Az Andor viszont óriási meglepetés volt számomra.
  Szakítottak az eddigi óvodás szintű lövöldözéssel, rendezéssel. Hatalmas plusz hogy eddig propagandamentes is volt minden téren.
  Érdemes adni neki egy esélyt.
  Ez az a pillanat hogy a SW-t újraalkották. Egy lassú de komoly hangvételű filmet hoztak létre a SW világban.
  Érdekes próbálkozás. Kíváncsi vagyok folytatják-e ezt a stílust a későbbiekben.
 • nlght
  #1
  Ezekből egyedül a Mandaloriant néztem, de ahhoz képest hogy mekkora budget volt mögötte, nekem low budget érzésem volt végig. A Stargate sorozatban jobbak voltak a tűzharcok és a koreográfia is nevetséges volt sokszor, a sztori még okés, de a rendezés nagyon gagyi volt.
  Mivel a 4-ből a konszenzus szerint a Mandalorian a legjobb, ezért a többit el se kezdtem inkább.