3
 • ha5abe
  #3
  Köszönöm! Az appleTV/browser témában az utolsó infóm, hogy létezik forrásban browser, telepítsem az Xcode-t, töltsem le a browser forrását, fordítsam le, regisztráljak fejlesztőnek az apple-nél, aztán telepíthetem a TV-jükre, aztán telepítsem újra kéthetente vagy fizessek elő 99 USD/év a fejlesztési státuszra, de az apple developer enterprise 299 USD/év. Ez esetben nem kell újra és újra telepítgetnem.
  Utoljára szerkesztette: ha5abe, 2022.10.17. 16:40:57
 • Macropus Rufus
  #2
  én úgy tudom, hogy pl firefox-ot lehet telepíteni az apple tv-re. Nekem is van egy 4k apple tv-m, de nem volt még rá késztetésem, hogy felhúzzak rá egy böngészőt. Este ránézek... sztem a firefox fel fog menni. A safariról azt olvastam, hogy egyáltalán nem lehet telepíteni az eszközre.
 • ha5abe
  #1
  Ha valóban érdekelné őket a környezetvédelem, akkor nem avultatnák szándékosan a termékeiket. Pl. szoftverfrissítések elmaradása, stb. által... Már sok gyári szoftver nem használható, mert régi az op. rendszer. Az apple esetében, ez 4-7 év. Az sem környezetvédő, hogy pl. az appleTV-ben nincs browser. Hogy akkor kevesebb macBookot vagy asztalit tudnának eladni? Ez nem a környezetünk elleni tett? E miatt az apple-t szándékosan írtam kisbetűvel!
  Az sem nem kifogás, hogy más gyártó egyáltalán, vagy sokkal rövidebb ideig támogatja a saját termékeit. Még a több 10, akár az 50 éves termékek is használhatók lehetnek az eredeti funkcióikon felül olyan hasznos dolgokra, amikre korábban nem használták. Pl. web kamera, bébi őr, riasztó, adatgyűjtő, stb... sok ilyen ötletelős cikk olvasható a neten. Csupán ki kellene adni hozzájuk feladatra alkalmas szoftvereket, de sajnos ebben ellenérdekeltek a gyártók. Inkább arra áldoznak, hogy elhitessék a vásárlókkal, hogy ők környezetvédők.
  Utoljára szerkesztette: ha5abe, 2022.10.17. 15:26:59