11
  • Tetsuo
    #11
    Nem arról van szó, hogy miért történik, hanem a #2-ben csak arról, hogy az történik, vagyis a fehér faj lecserélése. (Ha nem tetszik a faj szó, a rassz ugyanúgy hibás, szóval a hagyományosabb fajnál maradnék.)
    Ez pedig tény, ahogy az is, a nyugati hatalom leginkább a fehérek ellen, a fehérek megvédése ellen lép fel sokkal inkább, mint pl. az arab terrorizmus, liberális elmebetegségek stb. ellen.
  • Gabbbbbbbbbbbb
    #10
    Releváns dolgot?

    Ti sem gondoljátok komolyan, hogy a kvp által megálmodott konteós SH demokráciában majd az arabok lesznek az ideális polgárok, ez a legnagyobb baromság, amit ebben a hónapban az SG-n olvastam.

    Ennyire nem bonyolult a dolog. Olcsó munkaerőt szeretne a nagy€ és abban bíznak, hogy ha arabokkal szaturálják a munkaerőpiacot, akkor ez teljesülni fog. Az meg kicsit sem érdekli őket, hogy ezen kívül mit csinálnak a nyugati társadalmakban. Dolgozni előbb utóbb fognak, ha más nem a gyerekeik..
    Utoljára szerkesztette: Gabbbbbbbbbbbb, 2022.10.15. 09:00:01
  • Tetsuo
    #9
    Az úgynevezett illegális fájlcserélés elleni küzdelem részben valóban egy újabb szabadság elleni lépcső, ami lehet indokolt és nem indokolt, viszont szerintem még egy darabig működni fog. Illetve lényegesebb dolgok esetén megéri kijátszani a rendszert.

  • Tetsuo
    #8
    Az első hozzászólásra válaszolt, azt pedig talán nem ő írta. ;-) Ergo te kevered a dolgokat.
  • Tetsuo
    #7
    Úgy tűnik te nem vetted be a szokásos adagodat. Kvp teljesen releváns dolgot írt, amibe nem tudtál belekötni, csak hülye kérdéssel terelni.
    Mire megy az embercsempész a "lecseréléssel"? Na vajon mit? (idióta szmájli) A csempészetért pénzt kap.
  • Ellaberin
    #6
    Dulva messze kerültél a fájlcserélő programok legális/illegálisnak minősített tevékenységétől.
    Mindezek kb. a rendszerváltás idejével jöttek elő a sok - saját zsebre - jogvédő társaság megalakulásával a zenei-, és szoftvert kiadók erős támogatásával - a mai napig - és semmi köze nem volt hozzá még csak antaljóskánaknak se.
    Erősen kevered a dolgokat és próbálod egybemosni valami agyalágyult politikai ideológiával. Ez a cikk nem erről szól.
  • rebekakocsis
    #5
    Tudod mit írtál. Blablablabla. Magyarul fasságot. Már megint. És ki fog nekik dolgozni, stb..... tudom a robotok meg alapjövedelem, ablaktalan toronyházakban amik már épülnek. Mondom, nwo topik, ott még van néhány hülye tán...
  • kvp
    #4
    "Azt mire megy a lecseréléssel?"

    Egy sokkal jobban iranyithato lakossagot kapnak. A globalistak igazabol csak egyetlen dolgot kernek a nekik dolgozoktol a penzert cserebe, feltetlen engedelmesseget. Erre az europai lakossag valamiert keptelen. Igazabol mar a francia forradalom elott is csak feltetlen engelmesseget vartak el a nemesek az emberektol, aztan mi lett belole.

    Az afrikai es foleg az arab kultura viszont minosegeben mas. Sokkal konnyebb feltetlenul engedelmeskedo embereket talalni es sokkal alacsonyabb eletszinvonal is eleg az ebben a kulturaban felnott embereknek. Ez kolcsonosen elonyos az Europaba erkezo megelhetest (nem feltetlen munkat) kereso embertomegeknek es az engedelmesebb alatvalokat igenylo globalistaknak.

    A magar kormany sem kepes megerteni, hogy a jogallamisag csak akkor allhat helyre Magyarorszagon, ha alkalmazkodunk az europai parlament altal elvart stakeholder demokracia modellhez. Mindez a mind szorosabba valo unio kovetkezo lepese, aminek a vege az elavult nemzeti parlamentek levaltasa az unio kozos parlamentjere. Ez akkor kovetkezik majd, amikor minden nemzeti hataskor atkerult mar a parlament es bizottsag ala. Lepesenkent kozos kulugy, hadugy, penzugy, igazsagugy, stb. jon letre. Ez benne van a mostani nemet kormany kormanyprogramjaban is es ez amit legutobb Scholtz is megprobalt elmagyarazni Orbannak, aki egyszeruen nem hajlando atadni a meg meglevo nemzeti hataskoroket, pedig semmi mast nem kellene megtennie ahhoz, hogy vegre kapjunk penzt, csak bedobni a kulugy, a hadugy, a penzugy, az igazsagugy es az oktatasugy donteseit a kozosbe. Rajtunk kivul mar szinte minden EU tag megtette ezt, biztositva az egyseges jogallamisag letrejottet es nem csak EU szinten, de ugyanezeket a kormanyzati donteseket hozzak meg az USA-ban is, mivel az amerikai kormany is elfogadja az USA teljes dekolonizalasanak es a fokozott antirasszizmus megteremtesenek szuksegesseget. Nem veletlen mondta az amerikai elnok is, hogy az USA kormanyzatara legveszelyesebb terrorcsoport jelenleg a feher lakossag letezese. Ezek olyan tenyek, amiket minden jogallam elfogad es erejehez merten megprobal felszamolni. Kiveve Magyarorszag, mert nekunk csakazertis mindig direkt szembe kell mennunk minden globalis trenddel...
  • rebekakocsis
    #3
    Azt mire megy a lecseréléssel? Már megint elgurult a gyógyszer. Ja,tudom , te àtmentél a pszichológiai alkalmassági. De ezzel menjél a nwo-ba, ott a helyed.
  • kvp
    #2
    A telegram veszelyes a liberalis demokraciara, mert kozpontilag nem engedelyezett tartalmakat is meg lehet osztani rajta, tehat elosegiti a rasszizmus es feher felsobbrenduseg "szolasszabadsag" nevu valtozatat, aminek eltorleseert harcol eppen a legtobb nyugati kormany. (ahogy a jelenlegi amerikai elnok mondta: Alkotmany? Az csak egy darab papir...) A bevandorlokat "segito" csempeszek pedig a nem kivant europai lakossag lecsereleset segitik, igy nem uldozendoek hanem kozpontilag tamogatjak oket. Alapvetoen attol, hogy valaki tomeggyilkos, emberkereskedo vagy csak siman neonaci meg lehet hos ha a globalistak oldalan harcol es az afrikai bandak most a "jo" oldalon vannak, hiszen Europa dekonlonializalasat segitik.
  • nlght
    #1
    Ezek a Z kategóriás bűnök miért is élveznek ekkora hátszelet miközben az erőszakos bűncslekmények száma egyre magasabb, a maffia meg köszöni szépen jól van, az afrikai bűnbandák és szaporodnak mint a nyulak az illegális migráció miatt. Az sok rendőrpajtás, aki a warez bűnöket kutatja máshol sokkal jobb szolgálatot tehetne.