16
 • Sequoyah
  #16
  Erre talaltak ki a karbon-adot. Minden szennyezesnek azonos koltsege legyen, es akkor mi dontjuk el magunknak mikor eri meg es mikor nem. Mikor fogadjuk el hogy ez fontos szolgaltatas meg ha szennyez is, es mikor haszontalan. Mikor eri meg alternativat fejleszteni es mikor nem.

  Persze az idiotak agyaig csak annyi jut el hogy "ado" es akkor az csak rossz lehet, es lovesuk sincs hogy hogyan mukodik.
 • wraithLord
  #15
  Szerintem normális világban nem kell meghatározni, hogy mi hasznos és mi nem, pláne nem törvénybe iktatni, mert totálisan relatív. A hülyeségek posztolása is hasznos, csak nem annak, aki csinálja, hanem annak, aki a social paltformot üzemelteti, vagy pl. a pornó is hasznos, csak nem annak, aki nézi, hanem annak, aki csinálja és aki menedzseli.
  Az emberek porba hülyítése is hasznos, csak nem az államnak (mint intézménynek), hanem a cégeknek, akik ezáltal minden szart el tudnak adni nekik, pl. még jobb szelfizős telefont, amivel még degeneráltabb tartalmakat tudnak feltölteni az amúgy kérdéses hasznosságú platformokra. Valahol itt kéne megfogni a dolgokat, hogy a cégek ne nézzék az embereket fejnivaló teheneknek (amihez a hozzátartozó értelmi színvonalnak is társulnia kell). Csak az nyilván senkinek sem érdeke... (beleértve az állami vezetést)

  Tehát szerintem itt nem a hasznosság vagy haszontalanság a lényeg, hanem hogy mit csinálnak az emberekből és miért.
 • Sequoyah
  #14
  A Fidesz az meg veletlenul sem demokrata, ne tevesszen meg hogy beletettek a nevukbe. Egy demokracia az tobb mint tartani 4 evente egy valasztas-felet mint Oroszorszagban, aztan pedig se atlathatosag, se elszamolhatosag se semmi...
 • Tetsuo
  #13
  Az sem mellékes, maga a számolás és az erről szóló vita mennyi energiát emészt fel. :-)
  Viccet félretéve, az úgynevezett szabadságot több irányból farigcsálják az úgynevezett demokrata kormányaink. Úgy tűnik hamarosan törvényben határoznák meg, mi hasznos és mi nem. Ami egy normális világban nem baj, de egy abnormálisban az abnormalitás hasznossága lesz törvénybe foglalva.

 • t_robert
  #12
  Legyünk racionálisak azért. Férfi emberek vagyunk, akik magasról tesznek egy saláta képére is. (egyék a kecskék) :) de két csaj amúgy... hmmmm.... :)
 • t_robert
  #11
  Mivel egyes becslések szerint a net tartalmának a 35%-a pornó azok nélkül mennyi energiát és környezet szennyezést lehetne megspórolni... :)
 • t_robert
  #10
  Nem vagyok benne biztos, hogy a sok macskás kutyás videó és kép nem kerül-e több erőforrásba és felmelegedésbe, mint a kaja fotók. Persze arról se vagyok meggyőződve, hogy a szülőkön kívül érdekel valakit, ha feltesznek a gyerekről 5689 darab képet és videót... :)
 • wraithLord
  #9
  Azt nem tudom, mi értelme van kiragadni egyetlen egy apró-cseprő fölösleges baromságot az ezermillió dolog közül, amit az emberek csinálnak. :D Ez az ember nem szarral gurigázik, az biztos... :D
 • Sequoyah
  #8
  Politikus emlitette? Eszem megall...
  A cikk cimet olvasva azt hittem hogy ez valami tudomanyos kutatas, es meg azt is kritizalni akartam, mert ha igaz is, igy elaprozni a figyelmet millio pici problemara erosen kontraproduktiv, mikozben van egy sor effektiv, es olcso megoldas is, ami nagyban segitene, es erre a nehany nagy dologra kene koncentralni.

  De hogy egy politikus minden bizonyitek nelkul ezt csak bebofogi, az a butasag teteje. Raadasul ez a konkret kijelentes butabb volt nem csak a tudomay-tagadoknal, de kb azokkal van egy szinten akik szerint a szeleromuvek miatt majd elfogy a szel...
 • Sydra
  #7
  Mindig az a pocsékolás, amit a másik csinál.
  Ennyi erővel minden termék vásárlásánál kelljen beszámolni arról, hogy mire kell. Ha olyan dologra akarod használni, amit egy bizottság nem hagy jóvá, akkor nem veheted meg. Ha ellenkezel akkor mocskos környezetpusztító náci vagy.
  Én úgy akarok élni, mint a nagy környezetvédő politikusok. Hatalmas nyaralót akarok a tengerparton és magánrepülővel akarok röpködni mindenhova.
 • Kissssss0 #6
  "Ha valaki összeszámolná az emberek által világszerte az ételekről készített képek számát, akkor megdöbbentő lenne, hogy a jelenség mekkora energiapocsékolással jár."

  neki se kezdjetek számolni menyi energiát tudtunk volna spórolni a porno videókon és képeken....
 • barret
  #5
  Ha a salátát annak nevezzük,akkor van.
 • gosub
  #4
  Vajon csak eljátsza, hogy ennyire ostoba, vagy tényleg ilyen?
 • Celeborn
  #3
  Azon a képen van kaja is? :)
 • quatlander
  #2
  Ellenben a két néniről jó a fotó :D
 • Sir Cryalot
  #1
  #Hínárhaj, #tetkó, #pirszing, #amerimutt, #nárcizmus