5
-
Kissssss0 #5 való igaz, csak sajnos a rossz tapasztalatok sokáig megmaradnak az emberben, és az ilyen hírek nem igazán segítenek abban hogy visszaszerezzék a vásárlói bizalmat. -
Zsombor99 #4 Nekem HP Deskjet F2480 nyomtatóm van, a lehető legnagyobb nyugodtsággal működik akár a legolcsóbb utángyártott patronnal is, valamint normális minőségű az A/4 méretű szkennere. ☺
Szóval, nem szabad általánosítani, csupán vigyázni kell, mert ami olcsó, az nem biztos, hogy jó is. -
Gabbbbbbbbbbbb #3 Nem érdemes így általánosítani. Én 10 éve vettem egy HP lézernyomtatót és még mindig szuperül megy, 3eFt bele az 1600 oldalas utángyártott toner.
Az helyénvalóbb kijelentés lenne, hogy "nem szabad olcsó tintasugaras nyomtatót venni".
Utoljára szerkesztette: Gabbbbbbbbbbbb, 2022.09.14. 07:44:00 -
#2 az a baj ezzel, hogy nevetségesek a büntetések.... A büntetésnek az lenne a célja, hogy visszatartsa az embereket/cégeket az adott dologtól. De egy 1-2 milliós bünti egy olyan vállalatnak ami milliárdokat keres évente, az szinte semmi. Főleg, hogy csak az érintett termékekkel valszeg a többszörösét megkereste. Ez kb olyan mintha engem gyorshajtásért megbüntetnének 50 Ft-ra.
Azt kellene, hogy az adott időszakra az érintett összes termék árának a kétszeresét kellene kifizettetni velük és a következőnél még csak gondolni sem mernének ilyesmire.
Utoljára szerkesztette: csulok0000, 2022.09.14. 07:31:35 -
Kissssss0 #1 egyszer vettem egy hp nyomtatót évszázadokkal ez előtt, az egyik legnagyobb pénzkidobásomnak tartom mind a mai napig.
vagy megette a papírt, vagy nem ismerte fel a SAJÁT patronját, vagy a mellékelt telepített szoftverrel volt valami gond, vagy egyszerűen csak teli "kente" a papírt tintával és ki írta hogy "kész", és még a nyavalyás beszkennelője is eléggé gyenge minőségű volt.
soha többet nem veszek hp terméket.