4
 • Sequoyah
  #4
  Az biztos, bar meg igy se voltak idealisak a korulmenyek.

  Cocoa Beach as egyik legjobb ingyenes nezohely, de a Cape Canaveralbol nezni sokkal kozelebb lett volna. Eredetileg ugy vettuk eloszor a jegyet, hogy megnezzuk a muzeumot (ami onmagaban feledhetetlen elmeny, talan meg jobb is), es az aznapra eso kilovest is. Hat abban az evben nem jott ossze.
  Masik hogy ejszakai kiloves volt. Ez egyreszt elony a szep fenyek miatt. De hatrany is, mert magabol a raketabol semmit nem latsz, csak a tuzgombot:)
 • quatlander
  #3
  Szerencsés vagy :) Biztos feledhetetlen élmény volt.
 • Sequoyah
  #2
  Ez mar csak egy ilyen biznisz. Lehetseges okok hosszu sora van hogy miert halaszthatjak el. Es ennek kovetkezteben igen gyakoriak a halasztasok meg rutinkilovesek eseten is.
  Parszor jartam Floridaban a Cape Canaveral kornyeken, es persze minden alkalommal probaltam megnezni egy kilovest (rutin Space X inditas), es minden alkalommal halasztas volt. Aztan vegul epp azert sikerult megnezni, mert bar a legutobbi 1 hetes tartozkodasunk alatt nem lett volna semmi, a korabbit pont akkora halasztottak:)
 • quatlander
  #1
  "A tervek szerint szeptember 23-án, esetleg 27-én jöhet fel az újabb próba, a Hold ugyanis ezen napokon tartózkodik majd a számunkra ideális pozícióban."

  Azt nem mondták, melyik évben.

  De remélem most már tényleg összejön.
  Utoljára szerkesztette: quatlander, 2022.09.13. 09:24:55