29
  • Tetsuo
    #29
    Látod, hörögsz, gyűlölködsz a normális beszélgetés helyett. Ki tudja, mi bajod van? Ez is csak rátok jellemző.
  • rebekakocsis
    #28
    Azt meg csak halkan jegyzem meg, hogy kárhozat meg hasonló mesék csak a magadfajta (látod, tőled tanultam) valláskárosultak sajátja. Értelmes ember ezzel nem foglalkozik, mert kinőttek a mesékből. Ha meghalsz , akkor ennyi volt , nem vár a 70 szűz, 40 rabló, 3 istencsapása.
  • rebekakocsis
    #27
    Látod ez a baj. A "fajtád". Egy szar, senkiházi, kétkulacsos, álkeresztény szardarab vagy. Az meg a te fajtád. Én meg nem szeretlek és te fogsz elkárhozni. Nézz magadba és rájössz.
  • Tetsuo
    #26
    Rád is vonatkozik. Fajtádnak ősellenség a valódi kereszténység. De mi szeretünk. Azt szeretnénk, hogy változz meg, és ne kárhozz el.
  • Agyturbinikusz
    #25
    Akkor ideje úgy is viselkedni....
  • rebekakocsis
    #24
    És ezt le mered írni? Van ám bőr a pofádon.
  • Tetsuo
    #23
    Egy keresztényt nem kell kioktatni szeretetből. ;-) Pláne mögöttes gyűlölettel.
  • Agyturbinikusz
    #22
    Love is patient and kind; love does not envy or boast; it is not arrogant or rude. It does not insist on its own way; it is not irritable or resentful; ...
    Utoljára szerkesztette: Agyturbinikusz, 2022.10.01. 13:56:25
  • Tetsuo
    #21
    Kissé erős a "dolgozik" szó arra, amit csinálsz, megfizetik - ez a lényeg. A sok szabadidőt pedig nem muszáj itt a fórumon tölteni. ;-)
  • Agyturbinikusz
    #20
    Feldobod a napom, én készenléti munkát végzek, tervezett karbantartás mellett, vagyis a terv kész, és nincs galiba, akkor annyi a dolgom, hogy ott meresszem a seggem, és várjam a nap véget.
    Azt még sem említem, hogy max 180 napot dolgozok egy évben, 2-2 hét felosztással.

    Savanyú a szőlő ugye?
    Utoljára szerkesztette: Agyturbinikusz, 2022.09.30. 13:41:30
  • ostoros
    #19
    Ezt úgy hívják, hogy sunnyogás a munkahelyen. Vagy röviden: lógás.
  • Agyturbinikusz
    #18
    Különben érdemes lenne művelődési hajlamot mutatni neked is ahelyett hogy semmitteszel, hiszen míg én írom a soraim addig pénzt keresek, te meg csak az energiát pazarlásnak végeláthatatlan örvényében keveregsz.
  • Agyturbinikusz
    #17
    Milyen gyógyszert, amit te szedsz, hogy zsidó/színesbőrű/random csoport tagjai gyűlölő legyek?

    Meghagyom az összeset néked, hiszen hiába próbáltam, nem sikerült eddig a szintedre felérni.

    Majd ha megmutatod merre van a regisztráció törlése gomb, utánna meglátjuk....
  • Tetsuo
    #16
    Inkább vedd be a gyógyszered.
  • Agyturbinikusz
    #15
    Érdekes Mindenkinek tetszik ez, hiszen te is független, külső hangoktól mentes országot szeretnél, csak ugye te a pápa alatt gondoltad mert több az orgia és a pedofil papok lehet kivételt tesznek veled.

    Jómagam aki megértett hogy a nacionalizmus egy homokba húzott vonal, ellenség gyártási szándékkal, csak röhögök... Nekem nem kellenek ellenségek, és nincs szükségem bűnbakra sem, hiszen képes vagyok a saját cselekedeteim következményeit belátni, a többieknek meg ott a hazaszeretet meg a nacionalizmus mint csont.
  • Tetsuo
    #14
    Ilyen hozzáállással elmehetnél magyarországi politikusnak. Többet kaszálnál vele, mint a sivatag mellett a börtönszigeti bányamunkáddal. Azért írtam magyarországit, mert az, és nem magyar természetesen.
  • Agyturbinikusz
    #13
    Én is úgy látom, hogy pl MO köré egy 3 méter magas kerítést kell húzni, se ki se be. Külföldről 0 import hiszen azok a szemét imperialisták nehogy hasznot húzzanak a büszke nepből. Aki szökni próbál a helyszínen lelőni.

    Máris megszűnik a nyugat teljes befolyása, és csak a az áhított vezető szava lesz hallható.

    Milyen jó is lenne, alig várom már.... Főleg így kívülről tűnik nagyon jó ötletnek.....nem szennyezi tovább a tiszta lelkű népet a nyugat mocska.
    Mikor lesz a felkelés és mikor kezdődik a kerítés építés?
    Küldök minden pénzt ami rendelkezésre áll, csak siessetek nehogy bárki meg tudjon szökni!!!!
  • M2 #12
    Igen, mostanra rájöttek, hogy a gyarmatokat olcsóbb ha nem fegyverrel és vérrel tartják fenn, hanem pénzzel. Mert elég csak a politikusokat és a média nagyobbik részét lefizetni és kész is a modern liberális "demokrácia".
  • ostoros
    #11
    Eleve úgy lett felépítve, hogy a helyi politikusok lefizetésével működik. Azok tartják egyben ha kell a saját lakosságuk elnyomása árán is.
    Példa, az indiai gyarmatosítás. A helyi elit, a méltóságok, hercegek, rádzsák meg a többi érdekeltté lett téve a brit birodalom fenntartásában, és fenn is tartották, hiba nélkül. India soha nem lett volna független, ha nem jön egy Ghandi, egy alsó osztályokra támaszkodó népmozgalommal.
  • Tetsuo
    #10
    Persze tudjuk.
    Az a szabad beszéd, ami a libsikkel ellenkezik: gyűlöletbeszéd.
  • Sydra
    #9
    Le vagy maradva 20 évvel. Ma 99%-ban olyanokért tiltanak le, hogy kritizálod a túlzottan megengedő bevándorláspolitikát, vagy közzé teszel egy rasszokra lebontott bűnügyi statisztikát, vagy férfinak szólítasz egy magát nőnek képzelő férfit, stb. Erről beszélnek gyűlöletbeszédként, amikor a cenzúráról van szó. Azért senki nem szokott háborogni, mert moderálják az anyázókat, meg a másik halálát kívánókat. Hozzá teszem nyugodtan lehet anyázni meg halált kívánni a nagyobb platformokon (twitter, facebook), ha fehéreket, férfiakat, vagy nem baloldaliakat szidsz. Szerintem senki ellen nem irányult még annyi gyűlölködő és fenyegető komment az interneten mint Trump ellen az elmúlt 6 évben. A legtöbb ilyen komment azóta se lett cenzúrázva. Hazugság és képmutatás az egész.
    Utoljára szerkesztette: Sydra, 2022.09.02. 15:01:51
  • Siraly1224
    #8
    Látom elég sokan nem tudnak vagy akarnak külömbséget tenni a szólásszabadság és a győlöletbeszéd/felbújtás között! Szomorú ez, mert egy normális ember látja, hogy teljesen más a kettő. Ha azt mondom, hogy egy politikus hülye, azzal nincs gond, de persze megint más, ha meg akarok győzni másokat, hogy öljük meg. Na ez utóbbi ami nem megengedett, és ehhez nem kellene idekeverni a szólásszabadságot, mert ez már túlmegy bizonyos határokon.
  • Sydra
    #7
    Így van. Az EU minél előbb felbomlik annál jobb mindenkinek. A szabad kereskedelem meg a szabad munkavállalás jó dolgok. De a politikai únió, közös gazdasági programok meg a túlszabályozás abszolút károsak. Közös pénznek is csak úgy lenne értelme, ha az árupénz, vagy véges mennyiségű.
  • quatlander
    #6
    Demokratikusan letiltották.
  • M2 #5
    Európában meg alkalmatlan (két zöld + egy bal + egy liberális) koalíciók nyalják Amerika eléjük tolt seggét.
  • Sydra
    #4
    Van a szabadság és civilizáció ellenes komcsik pártja, meg a nemtörődöm karrierpolitikusok pártja. Amerikának lőttek.
  • kvp
    #3
    Ha jol ertem a szolasszabadsag (lasd: usa elso alkotmanykiegeszites) miatt tiltottak le. Magyaran az app egyetlen bune, az alkotmanyban lefektetett szolasszabadsag biztositasa. (a torvenyi szabalyozasoknak ugyanis megfelel, tehat amit az usa-ban tilos, azt ott is moderaljak)

    Ezek melle jon meg a hir, hogy a mindig is republikanus alaszkaban az idokozi kepviselovalasztason demokrata nyertes lett. Ezek alapjan jelentette ki a mostani kormanyzat, hogy 2/3-os gyozelemre szamitanak a kovetkezo valasztason (osszel) es amint megvan a tobbseg, eltorlik az elso es masodik alkotmanykiegeszitest is. (az elso a szolasszabadsag garantalasa, a masodik az ellenallasi kotelezettseg, tehat az amerikai allampolgarok fegyveres felkelesi kotelezettsege ha az usa vezetese elarulna oket, nem jog, kotelezettseg, sokan ezt felreertelmezik)
  • Tetsuo
    #2
    Először a cikket látva azt hittem, még él Trump apja. :-)
    Cionista bohóc ez is, mint a többi. Azt hitte, majd pénzzel itt is elintézi a dolgokat, mint az üzleti életben, hát nem jött be. Több kell ahhoz, mint az ő zsebpénze.