Kimarad a letöltési lehetőség a Netflix reklámos előfizetési csomagjából
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Inkább azon lennének, hogy a régiókorlátozásokat feloldják. Én fél évre majdnem 25 ezret fizetek az expresvpn-ért. Csak mert korlátozás van. És csodálkoznak rajta hogy egyre kevesebb az előfizetőjük. Kifizetjük amit kérnek, és mégis kevesebbet kapunk, és kénytelenek vagyunk plusz költségekbe verni magunkat. És mintha a színvonal is visszaesett volna. Valahogy, egyre több gagyit gyártanak ők is...
Utoljára szerkesztette: monk00, 2022.08.22. 07:57:27
Utoljára szerkesztette: monk00, 2022.08.22. 07:57:27
Ööö, a Freevee? Biztosan? Szinte nulla saját tartalom, csak (jó) pár régi sorozat, ráadásul csak két országban - hol konkurencia bárkinek?
Másrészt az Amazon nem előzött be senkit a Freevee-vel, az a korábbi, pár éve indult IMDB Tv, csak átnevezve. Nem volt túl népszerű eddig sem, most sem az, nincs a legjobb 10-ben sem az ingyenes szolgáltatások között.
Másrészt az Amazon nem előzött be senkit a Freevee-vel, az a korábbi, pár éve indult IMDB Tv, csak átnevezve. Nem volt túl népszerű eddig sem, most sem az, nincs a legjobb 10-ben sem az ingyenes szolgáltatások között.
Azt nézik hülyének, aki engedi. Te engeded. Téged hülyének néztek sajnos. Te azt hitted, hogy azt mondták, hogy kevés az előfizető. Holott nem mondtak ilyet, hiszen nekik van a legtöbb. Azt mondták, hogy lehetne több is, ha kevesebb megosztás lenne.
Nem kell leolvadni ilyesmin. Elfelejted, hogy nem kötelező előfizetni, senki nem kényszerít. Ha pár (millió) embernek így megfelel a Netflix, akkor ők örülni fognak. Ennyi. Kit érdekel a letöltés funkció? Én még sosem használtam.
Nem kell leolvadni ilyesmin. Elfelejted, hogy nem kötelező előfizetni, senki nem kényszerít. Ha pár (millió) embernek így megfelel a Netflix, akkor ők örülni fognak. Ennyi. Kit érdekel a letöltés funkció? Én még sosem használtam.
Közben az Amazon beelőzött a FreeVee szolgáltatásával.
A reklámmal dúsított tartalom mellé nem kell előfizetési díjat fizetni. Ez alapjaiban változtatja meg a konkurencia mozgásterét.
Ráadásul az Amazon "garantálta" a FreeVee sikerét. Az előfizetett tartalmak közé nem rakták be a FreeVee kínálatát. Ha nézni akarod, akkor nincs kerülő út a reklám mentes nézéshez.
A reklámmal dúsított tartalom mellé nem kell előfizetési díjat fizetni. Ez alapjaiban változtatja meg a konkurencia mozgásterét.
Ráadásul az Amazon "garantálta" a FreeVee sikerét. Az előfizetett tartalmak közé nem rakták be a FreeVee kínálatát. Ha nézni akarod, akkor nincs kerülő út a reklám mentes nézéshez.
Tisztára hülyének nézik az embert.
Először arról volt szó, hogy azért kell ez a csomag, mert kevés az előfizető és az olcsóbb csomaggal akarnak több embert becsábítani.
Most meg már arról szól a cikk, hogy a sz@r csomag miatt remélik, hogy inkább a többe kerülő csomagot választják.
De, ha egyszer arra nincs pénzük az embereknek, akkor hogyan?
Amellett, hogy reklámokkal tűzdelik meg a műsort, még korlátozva is lesznek a nagyobb csomagokhoz képest. Ezekkel a felvázolt feltételekkel ingyen kellene adni.
Először arról volt szó, hogy azért kell ez a csomag, mert kevés az előfizető és az olcsóbb csomaggal akarnak több embert becsábítani.
Most meg már arról szól a cikk, hogy a sz@r csomag miatt remélik, hogy inkább a többe kerülő csomagot választják.
De, ha egyszer arra nincs pénzük az embereknek, akkor hogyan?
Amellett, hogy reklámokkal tűzdelik meg a műsort, még korlátozva is lesznek a nagyobb csomagokhoz képest. Ezekkel a felvázolt feltételekkel ingyen kellene adni.
Warning! Cargo bay open, shields are down!