2
  • kvp
    #2
    A ceg neve "Misapplied Sciences" :-D :-D :-D

    Viccen kivul a telefonon elerheto szemelyes megjelenito lenne az idealis, ami pozicio alapjan a repter terkepen el is vezeti az embert a belepteto kapuig. Viszont azzal a megoldassal nem lehetne tomegben is mukodo arcfelismero rendszert tesztelni, nagyszamu, gyakran cserelodo onkentesen tomegen.

    Ez az erdekes egyebkent: "As many as 100 people could be looking at the board and see something different."

    Tehat 100 kulonbozo kepet tudnak megjeleniteni, gyakorlatilag az adott szemely fele sugarova csak a neki szant kepet. Ezt pl. egy 3D-s lezer projector rendszer teheti meg vagy a kijelzo elott foldet felosztjak kis negyzetekre es 100 kulonbozo arnyekolt projector sugaroza a kepet. A technologia erdekes, mert igy minden hirdetesi tabla vagy tajekoztato felirat szemelyre szabhato lenne az emberek biometrikus adatai alapjan. Pl. egy allomas nevet vagy egy utjelzo tablat mindenki a sajat nyelven latna. Ehhez az emberek folyamatos globalis koveteset kell elso sorban megoldani, tisztan biometrikus adatok alapjan.
  • bunny
    #1
    Vagy esetleg lényegesen kevesebb pénzből lehetne egy online felület / app, ahol beírod a járatszámot, foglalási adatod vagy amit gondolsz és az alapján szépen megadja ezeket az információkat. Sőt, mivel minden reptéren az utas első dolga felcsatlakozni az ingyenes wifire, ezt rögtön annak a bejelentkező oldalán elérhetővé is lehet tenni.
    Ehez képest a legtöbb reptér online információs rendszere egy kalap sz*r (persze van kivétel).